Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 7 июня 2024 PRO

Олеся

Бухгалтер, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
37 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Фахівець

с 07.2021 по наст. время (2 года 11 месяцев)
ГУ ДСНС у Донецькій області, Слов'янськ (Державні організації)

Складає проекти кошторисів згідно з потребами на утримання установи за загальним та спеціальним фондам державного бюджету. Складає річні кошториси доходів і витрат загального та спеціального фондів. Проводить аналіз виконання затвердженого кошторису та здійснювала подання інформації про його виконання. Оформлює довідки про зміну до кошторисів загального та спеціального фондів, а також до субвенцій та благодійної допомоги. Контролює розміри доходів і витрат, надходжень і відрахувань коштів по загальному і спеціальних рахунках згідно кошторисів. Здійснює контроль за виконанням фінансових показників, забезпечувала дотримання режиму економії коштів. Аналізує виконання кошторисів, оперативну та бухгалтерську звітність. Веде книги аналітичного обліку асигнувань та взятих зобов’язань по загальному та спеціальному фондах. Контролює здійснення закупівель протягом бюджетного року у відповідності до затвердженого кошторису шляхом складання аналітичних довідок про надходження і використання коштів. Здійснює облік розрахунків за спожиті комунальні послуги та проводила звірки з постачальниками комунальних послуг. Складає та подає до органів державної податкової служби податкову декларацію з плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності).2.12.Складає та подає до органів державної податкової служби звіт про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації. Складає та подає місячні, квартальні та річні звіти з використанням програмного забезпечення. Складає журнали-ордери №3-4, 3-7 «Накопичувальна відомість руху грошових коштів спеціального фонду на рахунках, відкритих в органах Державної казначейської служби України (банках)», №6-7 «Накопичувальна відомість за розрахунками з кредиторами», №4-4 «Накопичувальна відомість за розрахунками з дебіторами» № 17 «За рахунком 2711 "Дебiторська заборгованiсть за внутрiшнiми розрахунками" облiк дебiторської заборгованостi, яка виникла за операцiями мiж розпорядниками бюджетних коштiв з внутрiвiдомчої передачi.) та (за рахунком 6611 "Зобов'язання за внутрiшнiми розрахунками розпорядникiв бюджетних коштiв" ) ( накази, накладні, акти списання МТЦ).2.16. Готує дані по відповідній ділянці бухгалтерського обліку для складання місячних, квартальних та річних звітів.

Провідний бухгалтер

с 12.2016 по 12.2020 (4 года)
Слов'янський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Славянск (Державні організації)

Самостійно і в повному обсязі вела облік необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу та зобов’язань, доходів і витрат за прийнятою на підприємстві формою бухгалтерського обліку з додержанням єдиних методологічних засад бухгалтерського обліку та з урахуванням особливостей діяльності підприємства і технології оброблення даних.
Забезпечувала повне та достовірне відображення інформації, що міститься у прийнятих до обліку первинних документах, на рахунках бухгалтерського обліку.
За погодженням з керівником підприємства подавала в банківські установи документи для перерахування коштів згідно з визначеними податками і платежами, а також для розрахунків з іншими кредиторами відповідно до договірних зобов’язань.
Брала участь у проведенні інвентаризації активів і зобов’язань, оформленні матеріалів, пов’язаних з нестачею та відшкодуванням втрат від нестачі, крадіжки і псування активів підприємства.
Підготовувала дані для включення їх до фінансової звітності, здійснювала складання її форм, а також форм іншої періодичної звітності, яка грунтується на даних бухгалтерського обліку.
Забезпечувала підготовку оброблених документів, регістрів і звітності для збереження їх протягом встановленого терміну.

Економіст відділу фінансово-економічного забезпечення та майнових відносин

с 04.2015 по 04.2016 (1 год)
Головне управління Держсанепідслужби у Донецькій області, Слов'янськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Економіст централізованої бухгалтерії

с 08.2014 по 01.2015 (5 месяцев)
ДЗ "Вузлова лікарня ст. Слов'янськ", Слов'янськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Бухгалтер централізованої бухгалтерії

с 03.2014 по 06.2014 (3 месяца)
ДЗ "Вузлова лікарня ст. Слов'янськ", Слов'янськ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Бухгалтер підпрємства

с 03.2012 по 08.2012 (5 месяцев)
ПП "Аріда", Слов'янськ (Роздрібна торгівля)

Образование

Донбаський державний педагогічний університет

Економіки та управління, Слов'янськ
Высшее, с 2005 по 2010 (4 года 9 месяцев)

Отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Облік та аудит"

Знания и навыки

Неконфліктність

Дополнительная информация

Впевнений користувач ПК. Вільно володію державною мовою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: