Євген
Начальник м'ясного виробництва
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6942600/
Опыт работы
Начальник м'ясного виробництва
с 12.2024 по наст. время
(1 год)
Тов, Київ (Харчова промисловість)
Начальник зміни
с 08.2021 по 06.2022
(11 месяцев)
Глобинский мясокомбинат, Глобино (Харчова промисловість)
Щоденне планування виробництва . Забеспечення відділення термоупаковки та експедіції усім необхідним для своєчасного відвантаження готової продукції .Участь у Lean проекті . Розробка мотивації працівникам цеху термоупаковки та експедиції
Директор виробництва
с 06.2015 по 01.2021
(5 лет 8 месяцев)
ТОВ Каховськи ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)
Контроль відділу логістики та відділу експедиції.. Контроль відділу якості. Контроль інженерної служби.
Планування та контроль модернізації обладнання. Закупівля та ввід в експлуатацію нове обладнання. Досвід роботи з провіряючими структурами.
За сумісництвом займав посаду головного технолога.Розробка нових видів продукції. Проектування цеху на випуск продукції — 10 тон/ добу.
Планування та контроль будування холодильних камер, виробничих приміщень.
Розробка нових рецептур, розрахування їх собівартості,. моніторинг ринку новинок.
Займався підбором та навчанням персоналу.
Розробка та мотивація для кожного підрозділу.Є досвід виробництва крафтового пива, ковбасних виробів, напівфабрикатів та маринадів.
Великі амбіції для створення нового виробнтцтва (ковбасних виробів та пивоваріння).
Готовий навчатися та досягати нових вершин
Майстер цеху
с 06.2011 по 06.2015
(4 года)
Тов Каховскі ковбаси, Каховка (Харчова промисловість)
Запуск цеха з нуля. Виробництво крафтових ковбасних виробів , напівфабрикатів, тк та ск продукції.Виробництво напівфабрикатів.
Образование
Одеська національна академія харчових технологій
Технологія переробки м'яса, Одеса
Высшее, с 2020 по 2025 (5 лет)
Знания и навыки
- Висока працездатність
- 1С:Торгівля і склад
- Складський облік продовольчих товарів
- Облік ТМЦ
- Інвентаризація
- Стікерування товару
- Контроль залишків
- Управління персоналом
- Ощадливе виробництво
- Стратегічне планування
- Контроль термінів придатності
- Управління харчовим виробництвом
Знание языков
Немецкий — начинающий
Дополнительная информация
Відповідальний, порядний,стресостійкий, комунікабельний.
Похожие кандидаты
-
Директор, керуючий, заступник ЗЕД
Одесса -
Виконавчий директор, Executive Director, керівник підприємства, готеля
Днепр, Винница , еще 6 городов -
Директор виробничого підприємства
Днепр, Винница , еще 8 городов -
Керівник підприємства
Киев -
Директор підприємства
Львов -
Начальник производства
150000 грн, Киев, Николаев, Белая Церковь