Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2022 PRO

Ольга

Бухгалтер, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завідувач сектору фінансово-економічного забезпечення та бухгалтерського обліку - головний бухгалтер

с 08.2021 по наст. время (2 года 9 месяцев)
Центральний державний архів громадських об'єднань України, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Складання бюджетної, фінансової звітності, місячні контролі, складання довідки про зміни до кошторису, кошторис, бюджетний запит, паспорти бюджетних програм

Завідувач сектору обліку та використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги громадянам управління фінансового забезпечення

с 05.2016 по 05.2021 (5 лет)
Вінницька обласна Рада, Винница (Державні організації)

Опрацювання первинних документів(договори, акти, накладні) для перерахування коштів за придбання товарів та послуг. Взяття бюджетних юридичних та фінансових зобов'язань, їх реєстрація в органах Казначейства та здійснення платежів (Клієнт-Казначейство).Формування платіжних доручень. Рознесення банківських виписок 1С:Бухгалтерія, UA-Бюджет.Формую 1-ДФ, м.о.№2,3, 4-6, 8, Місячні звіти 7м, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, беру участь у складанні квартальної та річної звітності. Облік основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, малоцінних необоротних матеріальних активів, запасів. Відображення на рахунках бухгалтерського обліку всіх операцій. Інвентаризація основних засобів, Облік видатків на відрядження, Складаю кошториси, плани асигнувань, довідки про зміни. Складання паспортів бюджетних програм, звіти про їх виконання.

Образование

Київський національний університет ім.Т.Шевченка

Публічне управління та адмінстрування, Киев
Высшее, с 2020 по 2021 (1 год 3 месяца)

Магістр з публічного управління та адміністрування

ВНАУ

Облік і аудит, Винница
Высшее, с 2008 по 2013 (4 года 8 месяцев)

Магістр з обліку і аудиту

Дополнительная информация

Маю досвід роботи в органах місцевого самоврядування, державної служби
Працюю в 1С8, 1С7.7, UAБюджет, Є-Звітність, Клієнт-Казначейство, Meregam
Бистро засвоюю новий матеріал, виконую роботу відповідально, ефективно, своєчасно
Опрацювання первинних документів(договори, акти, накладні) для перерахування коштів за придбання товарів та послуг. Взяття бюджетних юридичних та фінансових зобов'язань, їх реєстрація в органах Казначейства та здійснення платежів (Клієнт-Казначейство).Формування платіжних доручень. Рознесення банківських виписок 1С:Бухгалтерія, UA-Бюджет.Формую 1-ДФ, м.о.№2, 4-6, 8, Місячні звіти 7м, контроль дебіторської та кредиторської заборгованості, беру участь у складанні квартальної та річної звітності. Облік основних засобів, інших необоротних матеріальних активів, малоцінних необоротних матеріальних активів, запасів. Відображення на рахунках бухгалтерського обліку операцій всіх операцій. Інвентаризація основних засобів, Облік видатків на відрядження, Складаю кошториси, бюджетні запити, плани асигнувань, довідки про зміни. Складання паспортів бюджетних програм, звіти про їх виконання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: