Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 февраля 2024

Владимир

Адвокат

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
50 лет
Город проживания:
Харьков
Готов работать:
Удаленно, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю
№2024 видане Радою адвокатів Харківської області 14.09.2016 року.
Посилання на профіль на сторінці Фейсбук
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Професійний досвід:З 1994 по 2011 роки – служба в МВС, пенсіонер МВС,
З 2011 по 2021 – Харківська правозахисна група, юрист
14.09.2016 отримав свідоцтво на право зайняття адвокатською діяльністю №2024 видане Радою адвокатів Харківської області.


освіта:Харківський національний університет внутрішніх справ, юридичний факультет, спеціальність «Правознавство», в 2004 р., юрист-спеціаліст
Навчання та перепідготовка:Семінарські заняття по реєстрації прав на нерухоме майно, семінарські заняття по стратегічним справам для звернення до ЄСПЛ, семінарські заняття по умовам прийнятності скарги до ЄСПЛ, практичний курс навчання по НПМ, семінарські заняття по соціально-економічним правам людини для адвокатів та юристів, семінарські заняття по трудовому законодавству України. Практикум Ліга Закон на тему «Ефективне повернення боргів та методи захисту інтересів кредитор» . Школа з прав людини ( організатор – Харківська правозахисна група)
тренінг з моніторингу права на медичну допомогу в СІЗО. Літня школа зі стратегічного судового захисту у сфері прав людини. Проходив тренінги по земельним відносинам, звернення зі скаргами до ЄСПЛ, захист у кримінальному процесі щодо злочинів майнових злочинів.
Протягом 2017-2022 років проходив чисельні семінари з підвищення у заходах з підвищення кваліфікації адвокатів. Вимоги про підвищення кваліфікації за 2022 рік виконано.


Практичні навички:
Публікації:Періодично публікував статті з юридичної тематики для вимушених переселенців на сайті Харківської правозахисної групи. Посилання на сайт http://khpg.org/
Маю практичні навички вирішення юридичних проблем громадян в цивільному, адміністративному, кримінальному судочинстві, захист у притягненні до адміністративної відповідальності, в тому числі за ст. 130 КУпАП, складання позовів, в цивільні, адміністративні суди. Маю чималий досвід у супроводженні справ для подачі скарги до ЄСПЛ, досвід судових справ з питань соціальних виплат, та пенсійних виплат.
Маю досвід у складанні позовних заяв про стягнення заборгованості, звернення стягнення на предмет застави (іпотеки), захист честі та гідності, відшкодування матеріальної та моральної шкоди, складання заяв про забезпечення позову у справах захисту прав споживачів, та інш. Періодично приймаю участь у судових засіданнях з розгляду кримінальних, адміністративних, цивільних справ за позовами зазначеними вище, отримання судових рішень та інших виконавчих документів, подача заяв про примусове виконання виконавчих документів, супроводження виконавчих дій з виконання судових рішень (ухвал, наказів) про забезпечення позову, про стягнення заборгованості, звернення стягнення на предмет застави (іпотеки). Складання скарг до ЄСПЛ.
Маю чималий досвід представництва, захисту у кримінальних провадженнях, складання процесуальних документів, оскарження дій, бездіяльності слідчого. Досвід у супроводженні оформлення дорожньо-транспортних пригод, захист прав учасників ДТП у судах. Маю чисельний досвід супроводження клієнтів з питань отримання статусу біженця або особи, яка потребує додаткового захисту, оскарження рішень ДМС, досвід захисту з питань екстрадиції, надання статусу біженця, супровід справи в ДМС. Маю позитивні рішення по зняттю розшуку в МО «Інтерпол», виграшні справи в ЄСПЛ, чисельні виграшні справи у національних судах.
Маю автомобіль, посвідчення водія категорії «В», «С», водійський стаж більше 25 років.
чисельні виграшні справи у національних судах.
Володіння мовамиРосійська, українська, англійська (вивчаю)
Комп'ютерні навичкиМісrоsoft Windows 7-10, продуктів Місrоsoft Office 97-2010, Internet Explorer v. 5-9, Firefox, Google, LAN, правові пошукові системи Ліга Закон, НАУ, «Інфодиск», «Законодавство України» – офіційний сайт Верховної ради України, єдиного Державного реєстру судових рішень, стан розгляду справ на Судовій владі, встановлення комп'ютерного програмного забезпечення, їх налагодження, а також базові навички ремонту та дещо інше.
Особисті та професійні якості:Відповідальність, організаційні здібності, працелюбність ввічливість, доброзичливість, адаптивність до нових умов, організаторські якості, комунікабельність, відчуття духу закону, широке коло інтересів, займаюсь спортом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: