Анна
Біотехнолог, мікробіолог, фахівець з якості, 17 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 24 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/6991231
Опыт работы
Фахівець з якості
с 09.2022 по наст. время
(1 год 9 месяцев)
ТОВ "Інститут мікробіологічних досліджень", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
- робота з CRM-системами, пакетом MS Office;
- впровадження вимог ISO 15189:2015;
- участь у розробці та актуалізації документації СУЯ, внутрішньому навчанні, самоінспекціях;
- контроль робочих процесів медичної лабораторї;
- участь в організації зовнішніх аудитів;
- оптимізація внутрішніх процесів;
- аналіз невідповідностей;
- підтримка розвитку та покращення.
Реєстратор медичний
с 06.2021 по наст. время
(3 года)
Інститут Мікробіологічних Досліджень, ТОВ, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)
- Прийом, аналіз біологічного матеріалу.
- Проведення преаналітичної підготовки біоматеріалу.
- Використання програмного забезпечення для реєстрації отриманого біоматеріалу та подальшої відправки на робоче місце відділів лабораторії для аналізу.
- Робота в умовах гнучкого графіку, включно вихідні дні (субота).
- Застосування критичного мислення у рішенні нестандартних ситуацій на етапах прийняття, преаналітичної підготовки та реєстрації біоматеріалу, та прийняття відповідних рішень.
- Успішне виконання робочих обов'язків за короткий час у швидкому темпі.
Образование
Национальный технический университет Украины "Киевский политехнический институт им. Игоря Сикорского"
Факультет биотехнологии и биотехники, специализация "Промышленная биотехнология", Киев
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет 3 месяца)
Знания и навыки
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
Дополнительная информация
Майже 6 років досвіду в аналіз та вивченні фізичних, генетичних та хімічних властивостей організмів, клітин та тканин, необхідних для розробки нових продуктів, процесів та технологій.
Дотошність та методичність у роботі із застосуванням знань про наукові методи, зокрема імуноферметного аналізу (ELISA), методу полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР, PCR), бактеріальних посівів та подальшого аналізу. Досвід роботи зі спеціалізованим лабораторним обладнанням: спектрофотометром, фотоелектроколориметром, автоматичними мікропіпетками, мікроскопом, центрифугою.
Досвід написання публікацій у сфері біотехнології та біології.
Ентузіамз у прагненні посприяти успіху всієї команди завдяки завзяттю, уваги до деталей та відмінних організаторських якостей.
Вмотивована навчатись, рости та удосконалюватись у сфері біотехнології та біології.
Наукова діяльність:
- Левковська А.В. Проблематика питання вибору субштаму Mycobacterium bovis BCG для виробництва вакцинного препарату. Проблеми та досягнення сучасної біотехнології:матеріали І міжнародної наук.-практ. інтернет-конф. (25 березня 2021 р., м. Харків). - Електрон. дані. - Х.: НФаУ, 2021. С. 228-229
- Левковська А.В., Дуган О.М., Яловенко О.І. Імунологічний ефект застосування вакцини БЦЖ (Bacillus Calmette-Guerin) у лікуванні раку // Science and education: problems, prospects and innovations. Proceedings of the 7th International scientific and practical conference. CPN Publishing Group. Kyoto, Japan. 2021. Pp. 637-640.
- Левковська А.В., Дуган О.М. Кореляція імуно- та реактогенності на основі генетичних відмінностей субштамів Mycobacterium bovis BCG. Біотехнологія XXI століття : матеріали XV Всеукр. наук.-прак. конф., 23 квітня 2021. Київ: КПІ ім. Ігоря Сікорського, вид-во «Політехніка», 2021. С. 62
- Левковська А.В. Принцип підбору компонентів поживних середовищ Mycobacterium bovis у виробництві вакцини БЦЖ. Біотехнологія XXI століття : матеріали XIV Всеукр. наук.-прак. конф., 20 травня 2020. Київ: КПІ ім. Ігоря Сікорського, вид-во «Політехніка», 2020. С. 54
- Левковська А.В. Використання спіруліни у харчовій промисловості. Біотехнологія XXI століття : матеріали XIV Всеукр. наук.-прак. конф., 20 травня 2020. Київ: КПІ ім. Ігоря Сікорського, вид-во «Політехніка», 2020. С. 55
Похожие кандидаты
Мікробіолог, бактеріолог, завідувач лабораторії мікробіології (відділ якості)
35000 грн, Киев
Бактеріолог, мікробіолог, лаборант, біотехнолог
Киев, Обухов
Менеджер з якості (ISO IEC 17025), фахівець лабораторії, агроном, консультант із захисту рослин
Киев
Біотехнолог, мікробіолог, інженер з якості
35000 грн, Киев
Біотехнолог, біолог, мікробіолог
20000 грн, Киев
Мікробіолог-бактеріолог
25000 грн, Киев