Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Andrii

Су-шеф, 35 000 грн

Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
26 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Старший кухар батальйону

с 02.2025 по наст. время (6 месяцев)
176 Навчальний Центр, Рівне (Сили оборони)

Кухар універсал

с 02.2024 по 02.2025 (1 год)
TUSHA, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

с 08.2023 по 01.2024 (5 месяцев)
Shalom/ Селям, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі
-Робота на відкритій кухні, робота на процесі пічка/мангал
-Організація технологічних процесів

Су-шеф

с 07.2023 по 09.2023 (2 месяца)
Ресторан "Річка" від Чорноморки, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі на кухні за відсутності Шеф-кухаря
-Робота на відкритій кухні, робота на тепані

Кухар-універсал

с 04.2023 по 07.2023 (3 месяца)
Ресторан "Анчоусна від Чорноморки", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал

с 03.2023 по 04.2023 (1 месяц)
Ресторан креветка, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Європейська, грецька, балканська кухня.
Приготування страв та н/ф
Контроль видачі замовлень
Організація роботи процесу
Проведення інвентаризації та ревізії
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Проробки та введення в меню нових страв

Бармен

с 03.2023 по 04.2023 (1 месяц)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-універсал/ Су-шеф

с 11.2022 по 04.2023 (5 месяцев)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи процесу
Приготування страв та н/ф
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Контроль видачі страв на процесі
Складання закупки товару та сировини
Організація переобліків та ревізій
Навчання персоналу (стажерів)
Проробка нових страв та введення їх у меню

Су-шеф

с 10.2022 по 11.2022 (1 месяц)
Ресторан "In Vino", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Acaunt-menager

с 09.2022 по 11.2022 (2 месяца)
MSMC, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)

Робота з базою CPM
Робота на вхідній лінії (сoll and hot BASA)
Робота з холодною та гарячою базами
Юридичний супровід клієнта

Cу-шеф

с 08.2021 по 11.2021 (3 месяца)
ресторан "Frankophile", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!

Старший кухар гарячого процесу/ кухар-універсал/ старший зміни

с 07.2021 по 08.2021 (1 месяц)
ресторан Corks and Crumbs, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!

Старший кухар гарячого процесу

с 02.2021 по 04.2021 (2 месяца)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Заміна шеф-кухаря у його відсутності на кухні
Проведення інвентаризацій та ревізій
Навчання персоналу
Участь у проробках весняного меню та введення нових позицій
Зокрема розробив разом з шеф-кухарем нові позиції сніданків
-розробив техкарту на фірмові віденські вафлі в асортименті

Кухар універсал/ кухар-сушист/ кухар гарячого процесу

с 11.2020 по 02.2021 (3 месяца)
Суши WOK, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування ролів та суші
Приготування wok
Проведення переобліків
Контроль за роботою кухні
Складання закупки

Старший кухар холодного процесу/ старший кухар гарячого процесу

с 06.2019 по 03.2020 (9 месяцев)
ресторан Show Basilic, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Складання закупки та проведення інвентаризацій
Навчання персоналу
Проведення проробок страв
-Організація з обслуговування та приготування страв для новорічних корпоративів на 100-500 чоловік

Кухар гарячого процесу/ шеф-кондитер

с 12.2017 по 06.2019 (1 год 6 месяцев)
ресторан Бравий Швейк, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Увів в основне меню фірмовий десерт
Створення та проробка нових позицій з десертів
Робота з нтд і тк та ттк
Проведення ревізій
Навчання персоналу
Запуск кондитерського цеху з нуля

Помічник кухаря/ кухар холодного процесу

с 09.2017 по 12.2017 (3 месяца)
ресторан Срібні Лелеки, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Виготовлення н/ф
Приготування страв згідно ТК
Проведення ревізій
Приготування та обслуговування бенкетів та весіль на 200-300 чоловік
Санітарна обробка цеху після робочого дня

Образование

ВНУ імені Лесі Українки

241 Готельно-ресторанна справа, Луцьк
Высшее, с 2021 по 2022 (1 год)

ФКТБП СНУ імені Лесі Українки

181 "Харчові технології та інженерія", Луцьк
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Технолог-інженер харчової промисловості

КТБП ВНУ імені Лесі Українки

181 Харчові технології - технік технолог, Луцьк
Неоконченное высшее, с 2015 по 2019 (4 года)

-Кухар 4-го розряду
-Технік-технолог

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

  • Складання калькуляційних карт, ТТК, карт ризику, ТК.
  • Ведення документації HACCP
  • Ведення нормативної документації та бухгалтерського обліку кухні
  • Проробка нових страв та сезонного меню.
  • Ремонт холодильного та механічного обладнання
  • Проєктування та запуск з нуля цеху
  • Навчання персоналу проведення тренінгів.
  • Ведення бухгалтерії
  • Складання договорів на постачання
  • Закриття продажів та юридичний супровід фінансового консультанта
  • Складання та написання спічу та скрипта
  • Робота в СРМ

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий
  • Русский — продвинутый

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: