Andrii
Су-шеф, 30 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость, неполная занятость.
- Возраст:
- 26 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7012073
Опыт работы
Су-шеф
с 08.2023 по 01.2024
(5 месяцев)
Shalom/ Селям, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі
-Робота на відкритій кухні, робота на процесі пічка/мангал
-Організація технологічних процесів
Су-шеф
с 07.2023 по 09.2023
(2 месяца)
Ресторан "Річка" від Чорноморки, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
-Брав участь у відкритті нового проекту
-Організація роботи зміни кухарів
-Видача та контроль готової продукції
-Складання закупки
-Проведення ревізій та інвентаризацій
-Навчання персоналу
-Допомога в організації проробок та корегування меню
-Контроль видачі на кухні за відсутності Шеф-кухаря
-Робота на відкритій кухні, робота на тепані
Кухар-універсал
с 04.2023 по 07.2023
(3 месяца)
Ресторан "Анчоусна від Чорноморки", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-універсал
с 03.2023 по 04.2023
(1 месяц)
Ресторан креветка, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Європейська, грецька, балканська кухня.
Приготування страв та н/ф
Контроль видачі замовлень
Організація роботи процесу
Проведення інвентаризації та ревізії
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Проробки та введення в меню нових страв
Бармен
с 03.2023 по 04.2023
(1 месяц)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар-універсал/ Су-шеф
с 11.2022 по 04.2023
(5 месяцев)
Клуб Кібер-спорт "GP", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи процесу
Приготування страв та н/ф
Проведення санітарних днів та поточного прибирання
Контроль видачі страв на процесі
Складання закупки товару та сировини
Організація переобліків та ревізій
Навчання персоналу (стажерів)
Проробка нових страв та введення їх у меню
Су-шеф
с 10.2022 по 11.2022
(1 месяц)
Ресторан "In Vino", Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Acaunt-menager
с 09.2022 по 11.2022
(2 месяца)
MSMC, Луцьк (Фінанси, банки, страхування)
Робота з базою CPM
Робота на вхідній лінії (сoll and hot BASA)
Робота з холодною та гарячою базами
Юридичний супровід клієнта
Cу-шеф
с 08.2021 по 11.2021
(3 месяца)
ресторан "Frankophile", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!
Старший кухар гарячого процесу/ кухар-універсал/ старший зміни
с 07.2021 по 08.2021
(1 месяц)
ресторан Corks and Crumbs, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за роботою кухарів.
Проведення навчання персоналу
Введення нових позицій у меню
Створення нових десертів
Проведення інвентаризацій та ревізій
Проведення санітарних днів та контроль за якістю передачі зміни
Закупка та прийом сировини та товарів.
Досягнення - виховав з лінійного кухаря старшого зміни!
Старший кухар гарячого процесу
с 02.2021 по 04.2021
(2 месяца)
Mr.Benedict, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Заміна шеф-кухаря у його відсутності на кухні
Проведення інвентаризацій та ревізій
Навчання персоналу
Участь у проробках весняного меню та введення нових позицій
Зокрема розробив разом з шеф-кухарем нові позиції сніданків
-розробив техкарту на фірмові віденські вафлі в асортименті
Кухар універсал/ кухар-сушист/ кухар гарячого процесу
с 11.2020 по 02.2021
(3 месяца)
Суши WOK, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування ролів та суші
Приготування wok
Проведення переобліків
Контроль за роботою кухні
Складання закупки
Старший кухар холодного процесу/ старший кухар гарячого процесу
с 06.2019 по 03.2020
(9 месяцев)
ресторан Show Basilic, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
-Контроль за роботою кухарів на процесі
Виготовлення нф та страв
Складання закупки та проведення інвентаризацій
Навчання персоналу
Проведення проробок страв
-Організація з обслуговування та приготування страв для новорічних корпоративів на 100-500 чоловік
Кухар гарячого процесу/ шеф-кондитер
с 12.2017 по 06.2019
(1 год 6 месяцев)
ресторан Бравий Швейк, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Увів в основне меню фірмовий десерт
Створення та проробка нових позицій з десертів
Робота з нтд і тк та ттк
Проведення ревізій
Навчання персоналу
Запуск кондитерського цеху з нуля
Помічник кухаря/ кухар холодного процесу
с 09.2017 по 12.2017
(3 месяца)
ресторан Срібні Лелеки, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)
Виготовлення н/ф
Приготування страв згідно ТК
Проведення ревізій
Приготування та обслуговування бенкетів та весіль на 200-300 чоловік
Санітарна обробка цеху після робочого дня
Образование
ВНУ імені Лесі Українки
241 Готельно-ресторанна справа, Луцьк
Высшее, с 2021 по 2022 (1 год)
ФКТБП СНУ імені Лесі Українки
181 "Харчові технології та інженерія", Луцьк
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)
Технолог-інженер харчової промисловості
КТБП ВНУ імені Лесі Українки
181 Харчові технології - технік технолог, Луцьк
Неоконченное высшее, с 2015 по 2019 (4 года)
-Кухар 4-го розряду
-Технік-технолог
Дополнительное образование и сертификаты
Дія. Цифрова освіта
1 день
Сертификат
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Английский — начинающий
- Русский — продвинутый
Похожие кандидаты
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Львов, Киев
,
еще 2 города
Кухар
Львов
Шеф-кухар, консультант (проробка меню)
Львов, Ивано-Франковск
,
еще 8 городов
Помічник на кухню
Львов
Помічник на кухню, медсестра
20000 грн, Львов
Кухар
Львов