Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 PRO

Лілія

Головний бухгалтер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
43 года
Город проживания:
Одесса
Готов работать:
Одесса, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер (єдиний)

с 08.2016 по наст. время (7 лет 8 месяцев)
ТОВ «Лидер-Тандем», Одеса (виробництво,оптова торгівля)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Складання та здача статистичної та податкової звітності підприємства (місячна, квартальна, річна). УПРАВЛІНСЬКИЙ облік. Проведення розрахунків за обов'язковими платежами та з кредиторами. Виробничі документи. Оформлення первинних документів. Реєстрація податкових накладних. Нарахування заробітної плати. Облік ОС та МНМА. Акти звірок з покупцями та постачальниками.

Гол. бухгалтер (єдиний)

с 11.2014 по 05.2018 (3 года 6 месяцев)
ТОВ «ЮМС Груп», Одеса (оптова торгівля, послуги)

Складання та подача статистичної та податкової звітності підприємства. Ведення бухгалтерського та податкового обліку. Кадрове діловодство. Товарний облік УПРАВЛІНСЬКИЙ облік. Первинна документація. Реєстрація податкових накладних. Нарахування заробітної плати. Облік ОС та МНМА. Каса, банк. Акти звірок з покупцями та постачальниками. Ведення юридичної особи на загальній системі оподаткування та ФОП (ІІІ група).

Заступник головного бухгалтера

с 11.2012 по 06.2015 (2 года 7 месяцев)
ТОВ «Юпітер 2003», Одеса (виробництво, оптова торгівля, ВЭД)

Реєстр продажу. Реєстр придбання Складання та подача статистичної та податкової звітності підприємства. Товарний облік Контроль за грамотним складанням первинних документів та відображення їх в обліку. Ведення бухгалтерського та податкового обліку підприємства на загальній системі оподаткування. Реєстрація податкових накладних. Нарахування заробітної плати, декретних, лікарняних. Складання та подача звітів із зарплати. Облік ОС та МНМА. Акти звірок з покупцями та постачальниками. Кадрове діловодство. Ведення ФОП 14 осіб (ІІ група та ІІІ група). Ведення юр.осіб на єдиному податку.

Провідний бухгалтер філіала (декретная должность)

с 01.2012 по 09.2012 (8 месяцев)
Одеський філіал ТОВ «Асканія Фроузен Фудс», Одеса (оптова торгівля замороженої продукцією)

Товарний облік, щомісячна звірка з клієнтами, щоквартальна звірка з ДПІ, кадровий облік, послуги. Підготовка даних до консолідованої звітності. Ведення бухгалтерського обліку філії.

Заступник головного бухгалтера

с 01.2004 по 01.2008 (4 года)
ДП «Асканія Дістрібьюшн Південь», Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Реєстр продажу. Реєстр придбання (звіт з ПДВ). Контроль за рухом складських запасів. Товарний облік Контроль за грамотним складанням первинних документів та відображення їх в обліку. Акти списання довіреностей та дорожніх листів. Оформлення довіреностей. Введення прибуткових накладних, оформлення поворотних накладних, акти звірок із постачальниками. Ведення бухгалтерського обліку господарських операцій. Підготовка даних до звітності. Нарахування заробітної плати. Облік ОС та МНМА. Кадрове діловодство. УПРАВЛІНСЬКИЙ облік.

Бухгалтер

с 01.2003 по 12.2003 (11 месяцев)
ПП «Ера», Одеса (оптова торгівля медичними препаратами)

Книга продажів, книга придбання. Акти звірок з покупцями та постачальниками. Складський облік. Введення прибуткових накладних, повернення від покупців. Перевірка реалізації. Книги продажу та придбання. Формування продажних цін.

Бухгалтер

с 10.2001 по 01.2003 (1 год 3 месяца)
ЗАТ «Фоззі Південь», Одеса (оптово- роздрібна торгівля)

Бухгалтер торгового залу у підпорядкуванні 3 особи. Акти звірок з покупцями, оформлення актів на оренду, підготовка документів щодо зустрічних перевірок з ДПІ. Вирішення спірних питань із покупцями. Книга продажів, перевірка реалізації, перевірка грамотного оформлення повернень клієнтів, видаткових та податкових накладних, виписка податкових накладних на аванс. Навчання персоналу. Книжка придбання. Підготовка даних для подання звітів. Введення до 1С комісійних накладних.

Бухгалтер

с 11.1998 по 12.2001 (3 года 1 месяц)
ТОВ «Біопродукт», Одеса (виробництво и оптово-роздрібна торгівля молочними продуктами)

Бухгалтер відділу збуту. Оформлення первинних документів та введення в 1С, акти звірок з покупцями. Управлінський облік.

Образование

Одеський державний економічний університет

Облік і аудит, Одеса
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

– «Інститут сучасних професій» курси підвищення кваліфікації бухгалтерів

2012 (6 месяцев)

Дополнительная информация

исполнительная, организованная, пунктуальная, умею работать с большим объёмом информации, коммуникабельная, легко обучаюсь.

Похожие кандидаты

Головний бухгалтер
30000 грн, Одесса

Головний бухгалтер
10000 грн, Киев, Удаленно

Главный бухгалтер
35000 грн, Киев, Удаленно

Главный бухгалтер, экономист, финансист
Одесса, Удаленно

Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера, єдиний
Киев, Белая Церковь, Удаленно

Головний бухгалтер
Житомир, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: