Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 мая 2021 PRO

Антоніна

Бухгалтер, 13 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
53 года
Город:
Белокуракино

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

провідний спеціаліст сектору кадрового забезпечення, спеціаліст першої категорії управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку

с 03.2006 по 01.2021 (14 лет 10 месяцев)
ГУНП в Луганській області, Білокуракине (Державні організації)

Виконую обробку табелів обліку робочого часу, розрахунок листків непрацездатності, відпусток, обробку кадрових документів: прийом, переміщення, звільнення тощо ,розрахунок та нарахування премій, доплат, авансу, заробітних плат працівників. Виконую контроль витрат з фонду оплати праці, аналіз бухгалтерських проводок по зарплаті, формування та подача звітності 1-ДФ, ЄСВ в программі 1-ДС, підготовку данних для складання балансу та оперативних зведених звітів про доходи та витрати грошових коштів. Маю досвід кадрової роботи. Вмію вести облік особового складу підприємства згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації. Оформлювати прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю. Формувати і вести особові справи працівників, вносити зміни. Беру участь у розробленні перспективних і поточних планів з праці і кадрів. Маю такі професійні якості, як; точність і акуратність; уважність, оперативність, аналітичне мислення, добре розвинена оперативна пам'ять.

Образование

Донбаський державний технічний університет

Факультет: економічної перепідготовки Спеціальність: спеціаліст з обліку і аудиту, Алчевськ
Высшее, с 2005 по 2007 (1 год 9 месяцев)

Харківський політехнічний інститут

Хімічне машинобудування, машини та апарати хімічних виробництв, Харків
Высшее, с 1987 по 1993 (5 лет 5 месяцев)

Другие резюме этого кандидата

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: