Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 PRO

Віта

Керівник-технолог харчового виробництва

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Технолог харчової промисловості

с 07.2023 по наст. время (10 месяцев)
ресторан, Київ (Харчова промисловість)

- складання технологічних та калькуляційних карт в 1С.8;
- розрахунок собівартості страв;

Провідний інженер-технолог

с 08.2021 по 06.2023 (1 год 10 месяцев)
Київський хлібопекарний комплекс, Київ (Харчова промисловість)

•комунікація з вітчизняними та зарубіжними представниками супермаркетів для навчання персоналу пекарень випіканню напівфабрикатів нашої ТМ, підбір температурних параметрів випікання на печах клієнтів;
•розрахунок енергетичної цінності хлібобулочних виробів (БЖУ);
•розрахунок виробничих рецептур;
•розробка і впровадження нових видів продукції.

Головний технолог,менеджер проекту,технолог

с 10.2018 по 04.2021 (2 года 6 месяцев)
Fozzy Group, Київ (Харчова промисловість)

-контроль за якістю продукції на виробництвах в супермаркетах Фора (пекарня,кулінарія,гриль,копчення і соління риби);
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- прописання і контроль за технологічними стандартами;
-оптимізація технологічних процесів;
-виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;
-операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах

Майстер-технолог

с 02.2018 по 09.2018 (7 месяцев)
ПрАТ «РОШЕН», Київ (виробництво)

-здійснення оперативного управління і координація діяльності всіх працівників зміни;
-контроль за дотриманням технологічної дисципліни і правильною експлуатацією технологічного обладнання;
-контроль за виконанням змінних завдань;
-контроль за збереженням товарно-матеріальних цінностей;
ведення звітної документації;

Менеджер проекту власна пекарня

с 10.2016 по 02.2018 (1 год 4 месяца)
Fozzy Group, Київ (Роздрібна торгівля)

-запуск хлібопекарних і харчових виробництв з "нуля"
проектування та закупівля обладнання для нових пекарень;
-прописання стандартів роботи пекарен;
-контроль за дотриманням стандартів компанії;
-розрахунок собівартості продукції;
-операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах

Головний технолог

с 08.2015 по 10.2016 (1 год 2 месяца)
ООО "КОЛОС_ЛТД", Київ (виробництво)

-розрахунок собівартості продукції, виробничих рецептур;
-розробка і впровадження нових видів продукції;
-підбір сумішей і поліпшувачів, необхідних для глибокого заморожування кондитерських, листкових і хлібобулочних виробів;
-контроль за якістю продукції, що випускається (кондитерські, листкові вироби, вироби з дріжджового тіста (хліба, багети)
-виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;

Образование

Український державний університет харчових технологій

Спеціальність "технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів", Київ
Высшее, с 1995 по 2001 (5 лет 10 месяцев)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: