Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июля 2022 PRO

Євгенія

Заступник головного бухгалтера, бухгалтер, 12 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бухгалтер

с 06.2021 по 05.2022 (11 месяцев)
УЛФ УТ ТОВ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Облік ТМЦ ( посівний та посадковий матеріал, засоби захисту рослин, мінеральні добрива ) в 1С-Бухгалтерія чотирьох підприємств. Прихід ТМЦ на склад підприємства від постачальника, повернення товару постачальнику, переміщення між складами, видача ТМЦ в під звіт іншій МВО, передача на відп. зберігання ( поклажодавець-власник товару), приймання на відповідальне зберігання (зберігач), передача ТМЦ в під звіт МВО-агроному, використання (списання) у виробництво МВО, повернення від МВО невикористаних ТМЦ ( залишку), перевірка списання та звітування МВО, складів підприємства.

ЗАСТУПНИК ГОЛОВНОГО БУХГАЛТЕРА (ЄДИНИЙ БУХГАЛТЕР)

с 01.2020 по 06.2021 (1 год 5 месяцев)
ТОВ «ЕЙ ДЖІ ЕР ГРУП», Київ (надання послуг)

Облік заробітної плати та прирівняної до неї платежів: нарахування, утримання податків із заробітної плати, нарахування відпускних, лікарняних, складання звітів; каса, банк, складання авансових звітів та відображення їх в обліку; складання звітності місячних, квартальних, річних (фінансової, статистичної, пенсійної, податкової та до органів соціальних фондів), здача по електронних каналах зв’язку Медок, електронний кабінет; реєстрація первинної документації (отриманих рахунків, актів виконаних робіт, видаткових накладних від постачальників); організація і контроль роботи ділянки обліку основних засобів, НМА, нарахування амортизації; складання, реєстрація, контроль податкових накладних, податкової декларації з ПДВ; щомісячне закриття рахунків (періоду); робота з імпортом товару, курсові різниці; облік та списання ПММ;

БУХГАЛТЕР

с 09.2009 по 10.2019 (10 лет 1 месяц)
філія «Вітове» ТОВ СП «НІБУЛОН», Чигирин (Сільське господарсво, складське зберігання)

облік заробітної плати; каса, банк, підзвітні особи; складання звітності (фінансової, статистичної, пенсійної, податкової та до органів соціальних фондів), здача по електронних каналах зв’язку Медок; облік зерна та його переробки (ведення ф.36, ф.37 та якісно-кількісного обліку, облік складських квитанцій, складання Акта-розрахунку та Акта-зачистки, складання декларації про обсяги зберігання зерна, контроль роботи 4 бухгалтерів з оперативного обліку і 4 ваговиків,інвентаризація зерна, перевірка даних лабораторії).
Успішне проходження перевірок (без зауважень): Фондів соціального страхування, проходження внутрішніх перевірок, перевірок ДХС .

БУХГАЛТЕР (ЄДИНИЙ)

с 09.2007 по 09.2009 (2 года)
ПП "ПРОМТЕХСБУТ", Київ (продаж електротехнічної продукції)

Ведення обліку: розрахунки з постачальниками 1-C Бухгалтерія; облік заробітної плати; ведення касових та банківських розрахунків (купівля та продаж); складання звітності (фінансової, статистичної, пенсійної, податкової та до органів соціальних фондів).

Образование

Уманський національний університет садівництва

Фінанси, Умань
Высшее, с 2010 по 2011 (1 год 2 месяца)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Електронний кабінет платника податків M.E.Doc MS Office Користувач Internet Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія Email Робота з оргтехнікою Бухгалтерський облік Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом

Дополнительная информация

Працелюбна, цілеспрямована, врівноважена, стресостійка, відповідальна, акуратна, комунікабельна, ввічлива, уважна. Легко навчаюсь та засвоюю нову інформацію, використовую її в своїй роботі. Постійно вдосконалюю свою кваліфікацію.

Роздивляю можливість працювати віддалено.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: