- PRO
Костянтин
Керівник з розвитку ресторанного напрямку, 50 000 грн
- Рассматривает должности:
- Керівник з розвитку ресторанного напрямку, Директор старт ап проєкту ресторан, кафе, бару
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 57 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7051040/
Опыт работы
Керуючий приватним готелем
с 02.2017 по 01.2021
(3 года 11 месяцев)
Приватна особа, Монако (Готельно-ресторанний бізнес)
Операційний директор мережі кафе/бари
с 09.2013 по 12.2016
(3 года 3 месяца)
Fourpoints Food Ltd, Cyprus, Київ , Лімассол, Кіпр (Готельно-ресторанний бізнес)
F&B директор
с 03.2012 по 07.2013
(1 год 4 месяца)
Bristol Alpine, Вілляр сюр Оллон, Швейцарія (Готельно-ресторанний бізнес)
Керуючий проектом ресторану
с 01.2010 по 02.2012
(2 года 1 месяц)
ТОВ "Лачченте Груп", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
F&B Директор
с 05.2007 по 11.2009
(2 года 6 месяцев)
ТОВ " АЛСАРТ ГРУП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор F&B Департаменту
с 06.2005 по 05.2007
(1 год 11 месяцев)
ТОВ "Столична Судноплавна Компанія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Директор ресторану
с 03.2002 по 06.2005
(3 года 3 месяца)
ТОВ "К-2" Ресторан "Царське Село", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Керівник Департаменту Кейтерінгу
с 06.2000 по 12.2001
(1 год 6 месяцев)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ ' Ресторан " Le Grand Café ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Заступник Генерального директора
с 01.1998 по 06.2000
(2 года 5 месяцев)
LLC "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторани " STUDIO" та " Le Grand Café ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший адміністратор ресторану
с 02.1996 по 01.1998
(1 год 11 месяцев)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан "STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Адміністратор ресторану
с 10.1994 по 02.1996
(1 год 4 месяца)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан " STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
КМУЦА
ФАРЕО, Київ
Высшее, с 1985 по 1993 (8 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
CEFPPA, м. Страсбург; Теоритично- практична програма " Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" Спеціальність " Менеджер"
1992-1994 р р , 1 рік 9 міс.
CEFPPA, м. Страсбург; Програма "Сомельє"
1999 р. 6 міс.
Практична програма "Управління продажами"; м.Київ
2002 р., 3 міс.
Практичний курс підвищення кваліфікації " Ефективне управління рестораном"; м.Київ
2010 р., 3 міс.
M& S Group, Лімассол, Кіпр; Програма " Операційне управління мережі кафетерій/бар"
2013 р., 6 міс.
Знания и навыки
- Ведення ділових переговорів
- Управління командою
- StoreHouse
- MS Office
- Орієнтація на результат
- Стресостійкість
- Організація заходів
- Комунікабельність
- Організованість
- Чесність
- Доброзичливість
- Управлінські навички
- MS Excel
- Стратегічне планування
- Користувач 1С
- Уміння аналізувати
- Фінансове планування
- Управління персоналом
Знание языков
- Английский — свободно
- Французский — начинающий
- Русский — свободно
- Украинский — свободно
Рекомендации
За запитом
Дополнительная информация
Основні пов'язані обов'язки:
- Відкриття нових закладів ( мережа кафе/ресторани) від розробки концепції до її реалізації; організація, планування та координація операційної діяльності мережі
- Контроль дотримання всіх граничних термінів по роботах під час реалізації та операційного запуску ресторану
- Взаємодія з власниками та основними підрядниками
Набір, навчання, адаптація на робочому місці та мотивація команди
- Взаємодія з суміжними підрозділами для розвитку мережі ресторанів ( HR, PR, Логістика, Фінансовий, Технологічний та інші)
- Фінансове планування діяльності: планування, бюджетування, оптимізація та виконання основних фінансових показників ( контроль виконання P&L)
- Контроль за раціональним використанням матеріальних та фінансових ресурсів
- Планування та участь в маркетингових ініціативах по просуванню продукту/послуг та збільшення продажів
- Ефективне управління ресторанами, ініціація та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи мережі
- Ведення операційної звітності згідно політики компанії. Контроль виконання основних показників операційної діяльності мережі згідно Правил та Стандартів мережі
Другие резюме этого кандидата
- PRO
Рассматривает должности: Операційний директор мережі кафе, ресторанів, Операційний директор мережі кав'ярень, Операційний керівник мережі ресторанів, кафе, кав'ярень, барів
50 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Керуючий приватним готелем, Приватна особа, 4 года 11 месяцев
- Операційний директор мережі кафе/ ресторанів, "Fourpoints Food Ltd. Cyprus, 3 года 3 месяца
- PRO
50 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Private Hotel Manager, Private person, 4 года 10 месяцев
- Operations Manager, "FOURPOINT FOODS LTD", 3 года 3 месяца
- PRO
Рассматривает должности: Директор ресторану, Керуючий рестораном, Керівник ресторану, еще 2 должности
40 000 грн
Киев
Высшее образование · Полная занятость, неполная занятость
- Керуючий приватним готелем, Монако, 4 года 11 месяцев
- Операційний директор мережі кафетерій, Fourpoints Food Ltd. Cyprus, 3 года 3 месяца
Похожие кандидаты
-
Керуючий рестораном
55000 грн, Киев, Одесса, Удаленно -
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Киев, Днепр , еще 4 города -
Директор з розвитку
80000 грн, Киев -
Керівник з розвитку
70000 грн, Киев -
Керівник напрямку
Киев -
Ресторатор, операційний директор ресторану, шеф-кухар
Киев, Днепр , еще 7 городов