Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Костянтин

Керівник з розвитку ресторанного напрямку, 50 000 грн

Рассматривает должности:
Керівник з розвитку ресторанного напрямку, Директор старт ап проєкту ресторан, кафе, бару
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
57 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуючий приватним готелем

с 02.2017 по 01.2021 (3 года 11 месяцев)
Приватна особа, Монако (Готельно-ресторанний бізнес)

Операційний директор мережі кафе/бари

с 09.2013 по 12.2016 (3 года 3 месяца)
Fourpoints Food Ltd, Cyprus, Київ , Лімассол, Кіпр (Готельно-ресторанний бізнес)

F&B директор

с 03.2012 по 07.2013 (1 год 4 месяца)
Bristol Alpine, Вілляр сюр Оллон, Швейцарія (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий проектом ресторану

с 01.2010 по 02.2012 (2 года 1 месяц)
ТОВ "Лачченте Груп", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

F&B Директор

с 05.2007 по 11.2009 (2 года 6 месяцев)
ТОВ " АЛСАРТ ГРУП", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор F&B Департаменту

с 06.2005 по 05.2007 (1 год 11 месяцев)
ТОВ "Столична Судноплавна Компанія", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Директор ресторану

с 03.2002 по 06.2005 (3 года 3 месяца)
ТОВ "К-2" Ресторан "Царське Село", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Керівник Департаменту Кейтерінгу

с 06.2000 по 12.2001 (1 год 6 месяцев)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ ' Ресторан " Le Grand Café ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник Генерального директора

с 01.1998 по 06.2000 (2 года 5 месяцев)
LLC "ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ", Ресторани " STUDIO" та " Le Grand Café ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший адміністратор ресторану

с 02.1996 по 01.1998 (1 год 11 месяцев)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан "STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Адміністратор ресторану

с 10.1994 по 02.1996 (1 год 4 месяца)
LLC " ІЛТА ГЕСТ СЕРВІСИЗ" Ресторан " STUDIO", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

КМУЦА

ФАРЕО, Київ
Высшее, с 1985 по 1993 (8 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

CEFPPA, м. Страсбург; Теоритично- практична програма " Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" Спеціальність " Менеджер"

1992-1994 р р , 1 рік 9 міс.

CEFPPA, м. Страсбург; Програма "Сомельє"

1999 р. 6 міс.

Практична програма "Управління продажами"; м.Київ

2002 р., 3 міс.

Практичний курс підвищення кваліфікації " Ефективне управління рестораном"; м.Київ

2010 р., 3 міс.

M& S Group, Лімассол, Кіпр; Програма " Операційне управління мережі кафетерій/бар"

2013 р., 6 міс.

Знания и навыки

  • Ведення ділових переговорів
  • Управління командою
  • StoreHouse
  • MS Office
  • Орієнтація на результат
  • Стресостійкість
  • Організація заходів
  • Комунікабельність
  • Організованість
  • Чесність
  • Доброзичливість
  • Управлінські навички
  • MS Excel
  • Стратегічне планування
  • Користувач 1С
  • Уміння аналізувати
  • Фінансове планування
  • Управління персоналом

Знание языков

  • Английский — свободно
  • Французский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Рекомендации

За запитом

За запитом

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Основні пов'язані обов'язки:

- Відкриття нових закладів ( мережа кафе/ресторани) від розробки концепції до її реалізації; організація, планування та координація операційної діяльності мережі
- Контроль дотримання всіх граничних термінів по роботах під час реалізації та операційного запуску ресторану
- Взаємодія з власниками та основними підрядниками
Набір, навчання, адаптація на робочому місці та мотивація команди
- Взаємодія з суміжними підрозділами для розвитку мережі ресторанів ( HR, PR, Логістика, Фінансовий, Технологічний та інші)
- Фінансове планування діяльності: планування, бюджетування, оптимізація та виконання основних фінансових показників ( контроль виконання P&L)
- Контроль за раціональним використанням матеріальних та фінансових ресурсів
- Планування та участь в маркетингових ініціативах по просуванню продукту/послуг та збільшення продажів
- Ефективне управління ресторанами, ініціація та реалізація пропозицій щодо підвищення ефективності роботи мережі
- Ведення операційної звітності згідно політики компанії. Контроль виконання основних показників операційної діяльності мережі згідно Правил та Стандартів мережі

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: