Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 4 мая 2024

Олександр

Шеф-кухар

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Су-шеф / шеф-кухар
(повна зайнятість)

Дата народження: 16 липня 1993р.
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ключові знання та навички

• Знання азіатської, паназіатської, італійської, індійської, середземноморської, української та європейської кухонь;
• Знання рецептур та способів приготування різноманітних страв;
• Участь у розробці та впровадженні меню;
• Досвід складання ТК;
• Оцінка контролю якості харчової сировини;
• Участь у відкритті ресторану;
• Навички управління колективом;
• Вміння працювати в команді;
• Гарний естетичний смак;
• Вміння презентувати та оформлювати страви.

Досвід роботи

• 07.2023 - 01.2024
Ресторан Samna, кухар
• 04.2023 – 06.2023
Ресторан Джустіно-Гриль, шеф-кухар, проектний менеджер
• 06.2021 – 04.2023
Ресторан Пян-Се Rest, шеф-кухар
• 03.2021 – 15.05.2021
«Новий канал», проект «Пекельна кухня», food producer
• 05.2020 – 02.2021
Ресторан «Rabbit Habit», кухар універсал
• 02.2020 – 05.2020
Карі-бар "Delhi Delhi", кухар гарячого процесу
• 09.2019 – 02.2020
Ресторан «Публіцист», кухар гарячого процесу
• 08.2018 – 09.2019
Міське гастро-кафе "Frankie Capital Cafe", старший зміни
• 10.2017 – 08.2018
Ресторан «Fish House», кухар гарячого процесу
• 04.2017 – 10.2017
Ресторан «Semifreddo», кухар холодного процесу
• 09.2016 – 04.2017
Ресторан «BAO», кухар гарячого процесу / WOK
• 06.2016 – 09.2016
Ресторан «Причал 24», кухар гарячого процесу
• 06.2015 – 06.2016
Ресторан «Nobu», кухар універсал

Освіта

Вища професійна школа № 19 (м. Шостка). Рік закінчення – 2012 рік.

Особисті якості

Пунктуальність, відповідальність, комунікабельність, ініціативність, вміння працювати в команді та знаходити спільну мову з людьми, любов до кулінарії, творчий підхід, охайність, відсутність шкідливих звичок, організованість.

Похожие кандидаты

Шеф-повар
50000 грн, Киев

Шеф-повар
115000 грн, Киев, Львов , еще 2 города

Шеф-повар
Киев

Бренд-шеф
Киев

Шеф-кухар
45000 грн, Киев

Шеф-повар
Киев

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: