Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 октября 2022

Інна

Головний економіст, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
39 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний економіст управління гарантійного бізнесу мережі департаменту документарних операцій

с 10.2021 по 10.2022 (1 год)
АТ ”Банк Січ”, м.Київ (Фінанси, банки, страхування)

Консультування клієнтів щодо умов оформлення банківських гарантій( тендерні гарантії та гарантії виконання). Збір пакету документів для оформлення банківських гарантій, аналіз отриманих документів відповідно до внутрішніх положень, отримання висновків відповідних служб та рішення колегіального органу на оформлення банківської гарантії. Підготовка банківської гарантії відповідно до вимог тендерної документації/оголошення щодо проведення торгів. Формування та супроводження юридичної справи клієнта.

Головний економіст відділу контролю та забезпечення процесу кредитування фізичних осіб управління супроводження кредитних операцій операційного департаменту

с 12.2015 по 09.2021 (5 лет 9 месяцев)
АБ "УКРГАЗБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Перевірка отриманих договорів (кредитний, іпотеки, застави, поруки тощо) за кредитними операціями фізичних осіб на їх відповідність затвердженим типовим договорам та рішенням уповноважених колегіальних органів; перевірка відповідності електронного договору, заведеного в операційний день банку, даним копій підписаних договорів та рішенням колегіальних органів; нарахування процентних та комісійних доходів за кредитними операціями; амортизація дисконту/премії; контроль за повнотою заведення параметрів електронного договору в ОДБ розподіл коштів з транзитних рахунків 3739, відкритих під кредитні договори; облік кредитних договорів, прийнятих на обслуговування Банком; облік зобов’язань на позабалансових рахунках (коригування лімітів); списання забезпечення; супроводження операцій клієнтів Банку в частині створення додаткових угод на припинення нарахування процентів, на поновлення нарахування процентів, за зміну ліміту овердрафту, відкриття та закриття аналітичних рахунків і угод. Підготовка документів на вимогу юридичних підрозділів Банку за позовами до суду та у відповідь на запити структурних підрозділів Банку за кредитними операціями: розрахунок заборгованості по кредиту, процентах та пені, підготовка виписок по рахунках.

Начальник відділу роздрібних продажів відділення КОД АБ «УКРГАЗБАНК».

с 11.2014 по 12.2015 (1 год 1 месяц)
АБ "УКРГАЗБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Виконання функцій по обслуговуванню клієнтів при здійсненні ними операцій по поточних, карткових та інших рахунках, та операціях пов’язаних без відкриття рахунку;
Відкриття та оформлення депозитних ,поточних та карткових рахунків фізичним особам; введення параметрів угод рахунків та контроль за їх правильністю; відправка та отримання міжнародних переказів (Контакт, Золотая Корона, Юністрім, Вестерн Юніон, Велсенд).
Кредитування фізичних осіб (Авто, іпотека, кредити на купівлю житла, овердрафт). Консультування,збір документів,отримання висновків служб, видача кредиту, та супровід кредитних справ.
Відкриття поточних та депозитних рахунків юридичним особам. Поточне обслуговування юридичних осіб.
Робота з перехресними продажами. Забезпечення безперебійної роботи відділення по обслуговуванню фізичних та юридичних осіб.

Головний економіст роздрібного бізнесу

с 11.2013 по 07.2014 (8 месяцев)
ПАБ «Банк Форум»., Київ (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення нових клієнтів роздрібного бізнесу на обслуговування (кредитні картки, кредити на купівлю авто та нерухомості, депозити, перекази, пенсійні картки та інші). Пошук партнерів та налагодження партнерських відносин з третіми організаціями з метою продажу продуктів роздрібного бізнесу. Робота із закріпленим клієнтським портфелем щодо продажу продуктів роздрібного бізнесу у відповідності до правил, визначених внутрішніми нормативними документами Банку. Проведення кредитних операцій роздрібного бізнесу.

Начальник відділення

с 07.2013 по 10.2013 (3 месяца)
АТ «ІМЕКСБАНК», Вишневе (Фінанси, банки, страхування)

Виконання планових показників відділення, пошук і залучення фізичних та юридичних осіб. Формування робочого дня працівників, контроль по виконанню поставлених завдань. Поточне обслуговування клієнтів (відкриття депозитних, картковий, поточних рахунків фізичним особам; відкриття депозитних та поточних рахунків юридичним особам, перекази, продаж металів та монет). Зведення каси, контроль за її операційною діяльністю.

Завідувач сектору продажів фізичним особам відділу роздрібних продажів відділення № 3.

с 05.2007 по 07.2013 (6 лет 2 месяца)
АБ “Укргазбанк”, Київ (Фінанси, банки, страхування)

2007- 2008 економіст відділення №3;
2008-2011 провідний економіст сектору клієнт-менеджерів роздрібних клієнтів відділу продажів роздрібним клієнтам відділення № 3;
2011-2012 головний економіст сектору клієнт-менеджерів роздрібних клієнтів відділу продажів роздрібним клієнтам відділення № 3;
Вересень 2012-липень 2013 - Завідувач сектору продажів фізичним особам відділу роздрібних продажів відділення № 3.
Основні обов’язки: виконання функцій по обслуговуванню клієнтів при здійсненні ними операцій по поточних, карткових та інших рахунках, та операціях пов’язаних без відкриття рахунку;
Відкриття та оформлення депозитних ,поточних та карткових рахунків фізичним особам; введення параметрів угод рахунків та контроль за їх правильністю; відправка та отримання міжнародних переказів (Контакт, Золотая Корона, Юністрім, Вестерн Юніон, Велсенд).
Кредитування фізичних осіб (Авто, іпотека, кредити на купівлю житла, овердрафт). Консультування, збір документів, отримання висновків служб, видача кредиту, та супровід кредитних справ.
Відкриття поточних та депозитних рахунків юридичним особам. Поточне обслуговування юридичних осіб.
Робота з перехресними продажами. Забезпечення безперебійної роботи відділення по обслуговуванню фізичних та юридичних осіб.

Образование

КНЕУ

Банківська справа, Київ
Высшее, с 2001 по 2006 (5 лет)

2001-2005р. Київський Національний Економічний Університет ім.Вадима Гетьмана (КНЕУ). Диплом бакалавра, факультет - «Економіка і підприємництво» (спеціалізація «Банківська справа»). 2005-2006рр. КНЕУ ім.В.Гетьмана диплом магістра за спеціальністю «Банківський менеджмент» .

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: