Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 марта 2024

Зарина

Фінансовий директор, головний бухгалтер, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Кременчуг, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер

с 12.2017 по наст. время (6 лет 5 месяцев)
Комунальне некомерційне медичне підприємство "Кременчуцька міська дитяча лікарня", Кременчук (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Виконувати ведення бухгалтерського обліку, самостійний баланс, нарахування заробітної плати, облік матеріалів.
1. Здійснює складання проєкту бюджету, кошторисів доходів та видатків на охорону здоров'я по проєкту загального фонду бюджету та спеціального фонду з розрахунками. Вносить зміни до помісячного плану асигнувань.
2.Здійснює звітність до НСЗУ: щомісячно -інформація про стан розрахунків із заробітної плати, 1ПМГ (звіт виплаченої заробітної плати та заборгованості по заробітній платі); щоквартально- звіт 1НС, звіт з інциндентів.
3. Звітує до статистичних органів, податкової, готує звітність до держказначейства, фінансова звітність (баланс, та звіт про фінансовий результат). Ведення матеріальних цінностей, нарахування заробітної плати, звітність з ПДВ.
4.Складає перспективні плани роботи в умовах конкуренції згідно з укладеними господарськими договорами, розвитку підприємства, фінансові плани підприємства, місцеві програми розвитку лікарні, розробляє поточні плани з необхідним обгрунтуванням і розрахунками, розробляє організаційно-технічні заходи з удосконалення господарського механізму, економічної діяльності , виявлення і використання резервів у діяльності лікарні.
5. Звітує щоквартально про виконання фінансового плану підприємства, подає звітність про виконання місцевих програм.
6. Подає пропозиції по пакетах для підписання договорів з НСЗУ.
7. Розробляє договори для господарської діяльності а також по капітальним видаткам для проходження оплати в держказначействі, подає повідомлення про початок та закінчення капітального будівництва.
8. Може
8. Керує проведенням порівняльного аналізу показників роботи лікарні та інших медичних установ, упровадженням передового досвіду економічної роботи, здійснює складання інформації про використання енергоресурсів в натуральному виразі у порівнянні з минулим роком.
9. Бере участь у розробці та впровадженні заходів з поліпшення економічних показників роботи лікарні, в реалізації прогресивних форм і методів економічної роботи, складанні довідок планових показників для розрахунку штатних посад, складанні штатного розпису та розрахунку штатних посад (згідно нормативів).
10.Бере участь у розробці колективного договору між працівниками лікарні і адміністрацією.
Підприємство кожного року збільшує підписання договорів з Національною службою охорони здоров'я, відкриває нові відділення та на базі існуючих відділень проводила об'єднання для більш економічної роботи та збільшення фінансових надходжень на підприємство.
За участю у керуванні матеріально - технічної бази підприємства підприємство отримало свідоцтво про результатами роботи проведеного у 2020 році рейтингового аналізу діяльності суб'єктів господарювання України КНМП "Кременчуцька міська дитяча лікарня" нагороджена почесним званням ЛІДЕР ГАЛУЗІ результати підприємства в рейтингу по Полтавській області серед державних і комунальних підприємств за показниками " Активи".

Образование

Кременчуцький державний політехнічний університт

Менеджмент організаій, Кременчук
Высшее, с 1995 по 2001 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Прект USAID Підтримака реформи охорони здоров'я, керівник Девід Елкінс

2022 - протягом 1 місяця

Реформа "вторинки" і "третинки":моделювання діяльності медзакладу в статусі підприємства

2019- протягом місяця

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: