Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 марта 2024 PRO

Марина

PHP Developer

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Днепр, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Програміст PHP

с 06.2023 по 09.2023 (3 месяца)
Emis, Дніпро (IT)

Виконувала роботи по сайтам клієнтів та по власним сайтам компанії.
Ознайомилася і успішно виконувала доробки на Joomla, OpenCart, WordPress та у фреймворку Laravel, а також на "чистому" PHP. Часто доводилось виявляти недоробки і баги попередніх програмістів та виправляти їх. Отримала досвід створення кількох телеграм-ботів, Landing Page на WordPress, покращила знання MySQL та відточила вміння по перенесенню сайту на тестовий сервер і з тестового серверу на основний.

Найбільше пишаюсь такими досягненнями:
- вдало переклала сайт на застарілій версії Joomla, допрацювала роботу модуля на PHP, щоб при зміні мови, сторінка не змінювалася на головну (так, в застарілій версії воно не працювало автоматично);
- налагодила обмін товарами застарілої 1с з сайтом OpenCart (були конфлікти через версії, які компанія не хотіла змінювати, довелося вигадати спосіб обходу проблем на "чистому" PHP і автоматизувати обмін);
- зробила близько 10 успішних доробок на сайті на Laravel, жодна з яких не зламала роботу сайту :), хочу зауважити, що до цього я не мала жодного досвіду роботи з Laravel і не було нікого, хто міг би мені допомогти або щось пояснити; при цьому це був не звичайний сайт, а сайт зі складною спеціалізованою архітектурою, побудованою за вимогами компанії.

PHP програміст/Спеціаліст техпідтримки/Контент-менеджер

с 11.2016 по 06.2023 (6 лет 7 месяцев)
ООО, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

2021 р. - червень 2023 р. PHP програміст (початківець). За кілька місяців написала парсер, що дозволяє зберегти структуру сайту та всі його 22 тисячі товарів з характеристиками у БД. При цьому починала писати парсер із поверхневими знаннями PHP та паралельно займалася поточною роботою (суміщаю 3 посади). Жодних курсів у цій сфері я не закінчувала, займалася виключно самонавчанням та направляючими підказками від керівника. У зв'язку з війною була перерва з 24 лютого по початок жовтня. Та коли повернулася до роботи написала скрипт для обробки XML. Окрім цього написала кілька скриптів для власних потреб, наприклад, отримання даних з youtube по API, збереження їх в БД, та виведення на екран необходіних відсортованих даних; налаштувала щоденну відправку даних з Таблиць google в telegram.

2019 р. - 2023 р. спеціаліст технічної підтримки b2b у чаті та по телефону. До обов'язків входить: написання детальних інструкцій для менеджерів та клієнтів, спілкування з менеджерами та клієнтами, пояснення/вирішення простих та складних питань, первинне тестування та виявлення багів після оновлень, внесення пропозицій для покращення роботи сервісу, ведення статистики, фідбек від клієнтів та менеджерів. Робота з базою даних, запит SQL.

2016 р. - 2023 р. контент-менеджер. До обов'язків входить: додавання товарів та інформації на сайти, написання SEO-статей, розміщення їх на сайтах, проставлення html-тегів, навчання людей на посаду контент-менеджера.

Адміністратор/СЕО-фахівець

с 08.2016 по 11.2016 (3 месяца)
Фріланс-проект, Дніпро (IT)

Займалася фріланс-проектом зі створення та просування сайту-візитки.
У вільний час працювала на Etxt, покращувала навички рерайту та копірайту.

Контент-менеджер

с 03.2015 по 07.2016 (1 год 4 месяца)
ФОП, Дніпро (Інтернет-магазин дитячих іграшок)

Займалася додаванням товарів на сайт, написаним статей, веденням соціальних мереж. Поліпшила знання ПК, SMM, Інтернет, а також покращила володіння сліпим набором. Набула базових знань HTML.

Дистриб'ютор

с 09.2013 по 03.2015 (1 год 6 месяцев)
NSP, Дніпро (БАДи, косметика)

Набула досвіду роботи з людьми (холодні та теплі контакти, прийом вхідних та здійснення вихідних дзвінків, консультування), проводила психологічні тренінги, читала навчальні лекції, була лідером молодіжного руху.

Образование

ДНУ ім. О.Гончара

Психолог, Дніпро
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)

Магістр, денна форма навчання

Знания и навыки

PHP CSS HTML JavaScript Adobe Photoshop Joomla! MS Office CMS MS Excel MS Word Adobe Illustrator Бітрікс24 MS PowerPoint Користувач Internet Notepad++ Opera Google 1С-Бітрикс Google Chrome Mozilla Firefox Navicat Adobe Premiere Pro Google Ads Adobe Direct Дія MySQL Adobe After Effects

Знание языков

  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Вважаю себе здібною людиною з аналітичним складом розуму, для якої дуже важливий розвиток. Мені цікаві логічні завдання, тестування, програмування. Маю невелику теоретичну базу знань, всі мої навички в цій галузі скоріше практичні. Однак я швидко вчуся, мені дуже цікаво, особливо що стосується IT, достатньо пояснити і показати мені роботу один раз, щоб я зрозуміла принцип і навчилася робити те ж саме. Самонавчання у мене також на високому рівні, але розглядаю і можливість додаткового навчання.
Маю такі якості як: уважність, відповідальність, цілеспрямованість, організованість, наполегливість.
Найбільш цінною рисою для роботи в IT-сфері (і найменш привабливою як особистості) вважаю свою здатність помічати помилки і виправляти їх.

Похожие кандидаты

PHP, Laravel developer (Vue)
150000 грн, Другие страны, Удаленно

Yii2 backend developer, PHP-программист
Николаев, Другие страны, Удаленно

Програміст PHP
Удаленно

Програміст (PHP, Backend, Fullstack)
30000 грн, Киев, Удаленно

Full stack програміст, PHP-розробник
Удаленно

JavaScript, NodeJS, PHP, backend developer
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: