Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2023 PRO

Каріна

Репетитор англійської, 6 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
19 лет
Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Барист-офіціант

с 06.2021 по 06.2021 (меньше месяца)
Працювала в бармен, барист, офіціант 3 в 1, Ужгород (Готельно-ресторанний бізнес)

Пішла з цієї роботи у зв‘язку з маленькою заробітньою платою.

Образование

УжНУ

Економічний, Ужгород
Высшее, с 2022 по 2026 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Zno Hub

6 місяців

Знания и навыки

Креативність Уважність Відповідальність Систематичність Стабільність Пунктуальність Сконцентрованість

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Итальянский — выше среднего

Дополнительная информация

Привіт. Хочу запропонувати вам послуги репетитора англійської мови для вашої дитини.
Чому я? Моє бачення підходу до вивчення англійської дещо відрізняється від стандартних. Я вважаю, що найголовніше в вивченні англійської з дитиною - це заохочення, адже часто діти не хочуть вчити англійську, адже потрібно сидіти за нудним підручником, сидіти і зубрити, завжди одне й те саме без змін. І це є причиною того, чому дитина вивчаючи англійську з часом нічого не пам’ятає, адже вона не була зацікавлена в цьому і тому інформація була відторгнена мозком. В моєму розумінні, потрібно застосовувати індивідуальний підхід для вивчення англійської для кожної дитини. По-перше, потрібно «бути на одній хвилі з дитиною» і знайти звʼязок, саме для цього я пропоную вивчати англійську поєднуючи улюблений фільм, серіал, персонажа, опираючись на це вивчати, взаємозвʼязок між учнем та вчителем важливий, щоб дитині було цікаво і вона довіряла. По друге, у кожної дитини і людини є різні сектори запам’ятовування і в кожного воно індивідуальне: у когось краще розвинена візуальна памʼять, комусь краще сприймається на слух. Потрібно також враховувати цей момент і визначити найкращий варіант для дитини. По-третє, потрібно вносити зміни в навчальний процес і використовувати різні методики, одними з таких є, наприклад, запам’ятовувати по асоциаційних звʼязках, коментування картинок, слово дня, використовувати різноматні програми, але також потрібно поєднувати і з вивченням стандартним, використовуючи книжки, наприклад, але більш цікаві для дитини. По-четверте, у вивченні мови потрібний баланс в 4 секторах: читання, слухання, говоріння, писання. В чому неефективність вивчення, це коли фокусуються тільки на лексиці і читанні, наприклад, а забувають про слухання, говоріння, думаючи, що якщо вміє читати і граматику знає, то і на слух буде сприймати. І це ДУЖЕ ВЕЛИКА і груба помилка. Тільки в балансі можливо реально розуміти англійську. У моєму досвіді також була допущена така помилка, коли вчила лише граматику і читання, а не приділяла увагу слуханню і говорінню, і коли мені потрібно було донести на англійській мові до людини свою думку, незважаючи на великий запас слів, я не могла звʼязати й двох слів. По-пʼяте важливо розмовляти англійською з дитиною, навіть якщо її запас слів не великий. Чому? Загадаймо, як ми вивчали українську мову. Хіба ми сиділи і зубрили слова? Звичайно ж ні. Ми спочатку сприймали на слух, потім ми чули це повторно і самі потім відтворювали. Так і в англійській. Звичайно все в рамках розумного, не потрібно використовувати складні конструкції. На своєму прикладі підтвердила наскільки це важливо. Адже таким способом я вивчила італійську мову, коли певний час проживала в Італії, коли оточила себе оточенням італійської мови, і вже через місяць вивчення (враховуючи той факт, що я приділяла мінімум 1,5 години в день вивченню мови) я дуже добре почала розуміти і швидко вхоплювала мову. Тому, це також важливо, максимально оточити себе мовою. Звичайно, на практиці, спочатку можна поєднувати 1 речення англійською, потім перевести на українську.
Про себе: Вивчаю я англійську звичайно ще з школи, але поглиблено вивчаю її з 15 років, адже була старанна підготовка з 10 класу до ЗНО, і до тепер я постійно читаю, вивчаю лексику, повторюю вивчене, займаюсь 1 раз в тиждень з британцем англійською (раз в тиждень у нас онлайн заняття), також вивчаю англійську в унівверситеті. Рівень англійської в мене на рівні B2. Зараз мені 18 років, на своєму досвіді знаю багато методик, які потрібно застосовувати для дитини, у мене є принтер дома, що дозволяє робити різні роздруковки, як і з книжок, так і з вправ, тому можна навчатись певний час без книг (я можу зробити роздруковку за допомогою принтера), у мене є багато книжок в електронних версіях для вивчення англійської на різних рівнях, адже рівень англійської також потрібно враховувати.
Так як я не дипломований спеціаліст з англійської мови, хочу запропонувати свої послуги за 115 гривень/ заняття, враховуючи що ціна репетитора починається від 200 гривень. Тривалість заняття: 1 година, але якщо буду розуміти, що не вистачило часу, звичайно, доробимо.
Пробний урок безкоштовний, на якому можете спробувати, і якщо вам сподобається, можемо продовжити. За деталями звертайтесь по номеру телефону [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), можна обговорити як по телефону так і листуванням в viber/WhatsApp/ telegram.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: