Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 апреля 2023 PRO

Людмила

Інспектор відділу кадрів

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
48 лет
Город:
Никополь

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інспектор з кадрів

с 03.2019 по 09.2019 (6 месяцев)
ТОВ "ПЗМО", Нікополь (Машинобудування)

Підбір персоналу. Оформлення прийому, переведення та звільнення працівників згідно трудового законодавства. Формування та ведення особових справ працівників, внесення змін пов"язаних з трудовою діяльністю.Оформлення кадрових наказів, та контроль за їх виконанням. Оформлення лікарняних листів. Видача довідок про трудову діяльність працівників. Вела облік надання відпусток, здійснювала контроль складання та дотримання графіків щорічних відпусток. Вела табельний облік робочого часу.

Начальник відділу кадрів

с 09.2016 по 03.2019 (2 года 6 месяцев)
ТОВ ВКП "Проммашконструкція", Нікополь (Машинобудування)

Підбір персоналу. Своєчасне оформлення прийому, переведення і звільнення працівників відповідно до трудового законодавства, положень інструкцій і наказів керівника підприємства. Організація та контроль за веденням кадрової документації.

Інспектор з кадрів

с 07.2005 по 12.2012 (7 лет 5 месяцев)
ТОВ "Нікопольський механічний завод", Нікополь (Машинобудування)

Оформлення прийому, переведення та звільнення працівників згідно трудового законодавства. Формування та ведення особових справ працівників, внесення змін пов"язаних з трудовою діяльністю.Оформлення кадрових наказів, та контроль за їх виконанням. Оформлення лікарняних листів. Видача довідок про трудову діяльність працівників. Вела облік надання відпусток, здійснювала контроль складання та дотримання графіків щорічних відпусток. Вела табельний облік робочого часу.

Образование

Українсько - фінський інститут менеджменту і бізнесу

Менеджмент у невиробничій сфері, Нікополь
Неоконченное высшее, с 1994 по 1997 (3 года)

Менеджер з економіки, процес планування, організації, мотивації та контроль з метою досягнення координації людських, фінвнсових, природних і технологічних ресурсів, для ефективного виконання завдань.

Дополнительное образование и сертификаты

Нікопольський металургійний технікум

1990 - 1994

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet Email M.E.Doc

Знание языков

Украинский — средний

Дополнительная информация

Я відповідальна та уважна до деталей, поважаю думку інших, іду на компроміси, но при цьому вмію відстоювати свою точку зору. До праці відношусь з максимальною віддачою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: