Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Тетяна

Бухгалтер, 10 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

ФОП Бухгалтер

с 05.2023 по наст. время (1 год 4 месяца)
ПП ,, КПБ ,, Дружба,,, Вінниця (Краса, фітнес, спорт)

Ведення бухгалтерського та податкового обліку,подача звітності (податкова, пенсійній фонд та інші),нарахування заробітної плати, ведення первинної документації, діловодство та кадри, представлення інтересів у контролюючих органах.

Головний бухгалтер

с 05.2006 по 03.2021 (14 лет 10 месяцев)
Центр соціальних служб для сімї, діте й та молоді, Вінниця (Державні організації)

Бухгалтер з досвідом більше 15 років. Ведення бухгалтерського та податкового обліку,подача звітності (податкова, пенсійній фонд та інші),нарахування заробітньої плати, ведення первинної документації, діловодство та кадри, представлення інтересів у контролюючих органах. Впевненирй користувач ПК. Надаю професійні бухгалтерські послуги. Великий довсвід роботи в бюджетній сфері. Є навики роботи з приватимиі підприємцями юридичними особами ,що працюють на єдиному податку та на загальній системі оподаткування. Своєчасно надаю повну і достовірну інформацію, якісно виконую взяті на себе зобов'язання. Націлена на ефективну роботу й досягнення максимального результату. Розумію потреби замовника. Основні складові моєї праці конфіденційність та відповідальність.

Образование

Тернопільський національний економічний університет

Фінанси і кредит . Управління державними фінансами, Вінниця
Высшее, с 2009 по 2013 (4 года)

Магістр управління державними фінансами. Базові уявлення про методи планування доходів та видатків бюджетів усіх рівнів, касового виконання Державного і місцевих бюджетів, обліку виконання бюджету і звітності про виконання бюджету, контролю за виконанням бюджету, сучасніасні методи та інструментарій фінансового управління активами, капіталом, інвестиціями, грошовими потоками, фінансовими результатами і фінансовими ризиками підприємства, методи фінансового аналізу і планування,сучасні методи оцінювання стратегічної фінансової позиції підприємства, теоретичні основи формування бюджетів та особливості розроблення фінансових бюджетів, правила узгодження бюджетів, методи обліку витрат і калькулювання собівартості продукції, порядок формування операційних і фінансових бюджетів та здійснення бюджетного контролю.

Дополнительное образование и сертификаты

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

  • Надаю професійні бухгалтерські послуги.

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Таня Щербатюк

Бухгалтер з досвідом більше 18 років. Надаю професійні бухгалтерські послуги.Великий досвід роботи в бюджетній сфері. Є навики роботи з приватимиі підприємцями юридичними особами, що працюють на єдиному податку та на загальній системі оподаткування. Своєчасно надаю повну і достовірну інформацію, якісно виконую взяті на себе зобов'язання. Націлена на ефективну роботу й досягнення максимального результату. Розумію потреби замовника. Основні складові моєї праці - конфіденційність
та відповідальність.
Попереднє місце роботи :Головний бухгалтер в бюджетній сфері
Мої обовязки на попередній роботі
1.Ведення бухгалтерського та податкового обліку,подача звітності (податкова, пенсійній фонд та інші),нарахування заробітньої плати, ведення первинної документації, діловодство та кадри, представлення інтересів у контролюючих органах. Впевненирй користувач ПК .

2. Ведення кадрової документації, оформлення табелів обліку використання робочого часу та посадових інструкції, консультування з питань кадрового діловодства, складання трудових договорів, опрацювання будь‑яких заяв працівників, та інші необхідні документи.

Освіта: Магістр. Тернопільський національний економічний університет, м. Вінниця.
В 2007 році закінчила Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного
університету за спеціальністю ,,Фінанси та кредит`` та здобула кваліфікацію спеціаліста з фінансів та кредиту . В 2013 році закінчила Вінницький інститут економіки Тернопільського національного економічного університету за спеціальністю ,,Фінанси та кредит`` та здобула кваліфікацію магістра з управління державними фінансами.
Моє хобі :Цікавим є для мене психологія, кулінарія, садівництво, подорож.
Впевнений користувач ПК а саме пакет MS Office добре, 1C бухгалтерія добре.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: