Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 PRO

Виктор

Консультант з безпеки вкладення інвестицій, надійності партнерів, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
63 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний бухгалтер, зам по фінансам, генеральний директор

с 12.1998 по 12.2013 (15 лет)
Залізничний райгастрономторг, міністерство торгівлі України,комерційні структури. АОЗТ "Інтергаз", ДК "Газ України", то інші, Київ (консалтинг, торгівля)

виведення підприємств з банкротства, створення безпеки роботи підприємств, та інше.

приватна особа

с 12.1988 по 01.2013 (24 года 1 месяц)
Приватна особа

Образование

Торгівельно-економічний інститут, Навчання по експерименту від міністерства торгівлі України.

Бух.облік і аналіз господаської діяльності підприємства, Київ
Высшее, с 1982 по 1986 (4 года)

Експериментальне навчання для вищої керівної ланки міністерства торгівлі України. Теорія поєднувалась з призначеними посадами. Особлива увага надавалась: економіці, управлінню, роботі підприємств в ринкових умовах, юристпруденції.

Знания и навыки

Пользователь ПК Подготовка и обучение управленческих кадров Работы с большим количеством людей Работа с проблемными активами, кризис менеджмент Робота з проблемними активами, кризисменеджмент,

Дополнительная информация

Досвід роботи:
- керівником - більше 9-ти років;
- фінансовим директором - 4-роки;
- головним бухгалтером -10 -років;
- апаратна робота - головний фахівець міністерства торгівлі Української РСР - 1 рік;
- аудитором - 1,5 роки;
- кризовим менеджером з 1989 року. Паралельно з основною роботою, на підставі примінення адміністратино-управлінського менеджменту виводив підприємства з банкрутства, робота з проблемними активами або боржниками не застосовуючи бандитсько-репресивних методів.
Підтвердження цьому є:
- розроблена мною Програма - '' Погашення боргів підприємствами України перед НАК ''Нафтогаз України'' - працює з 2003 року до цих пір (підтвердження є);
- розроблена мною і частково впроваджена Програма ''Шляхи розвитку Компанії НАК ''Нафтогаз України'' і її підприємств в 2005- році.
- Великий досвід роботи керівної і апаратної роботи, роботи з великими об'ємами інформації, організація економічної і фінансової безпеки роботи підприємств (з1989р), а при не стабільній економіці країни(з 1991року), при цьому мої методи роботи співпадають з методом VcKinsey;
- Досвід запобігання фінансових втрат при підписанні договорів.
-Досвід роботи по визначенню платіжної спроможності підприємств і повернення позичених коштів;
- Створення системної роботи підприємства для погашення боргів.
- Нестандартні визначення фінансового стану підприємства для вкладення інвестицій, надання кредитів - офіціальний аудит не всі має можливості визначити і виявити, адже він провіряє документи і ним керують правила проведення аудиту по документам.
- Зовнішньо-економічна діяльність, організація роботи з ''0'', робота з державними службами;
- організація роботи і захист підприємства від перевіряючих(на законних підставах не допускати їх до не потрібної інформації і зривати їх перевірку, при тому не даючи приводу для їх невдоволення);
- підготовка керівників підприємства до самостійної діяльності;
- оптимізація бізнес процесів роботи підприємства.
Проводив аудит республіканських фірм; був третєйським суддею між респуьліканськими фірмами; контролював використання великих державних коштів, обласними управліннями торгівлі України; розробляв проекти нормативних документів для затвердження в Кабміні Української РСР; аналізував доцільність прийняття нових нормативних документів ініційованих підвідомчими управліннями торгівлі; аналізував доцільність використання нових технічних розробок для роботи торгових підприємств; проводив розслідування розтрат товарно-матеріальних цінностей, недостач, виявляв причини і розробляв заходи при яких було не вигідно приносити вред підприємству.
В практичній діяльності приміняв систему роботи, яка випереджала час і законодавство країни від 1-го - 2-х років до 10 - 20 років.
26 квітня 2022 року, завдяки моєму провокаційному листу-зверненню до радника Арестовича, був прийнятий закон України про мати.
Особисті якості: аналітичний склад ума, великий рівень віповідальності, пунктуальність, уміння робить самостійно і в команді, емоційно врівноважений, постійне самовдосконалення, позитивне відношення до чужого досвіду та використання його на своємі підприємстві, уміння тверезо оцінювати противника і конкурента, уміння самостійно приймати рішення, системний підхід по всим питанням, чесність та порядність.
Нагороджений:
Орденом "Св. Миколая" за досягнення в роботі підприємства;
Відмовився: від нагородження: Орденом "СВ.Андрія Первозванного" і ще якогось міжнародного ордену
та міжнародної нагороди "Брильянтового Орла" в 2012р;
Розробив семінари, аналогів не має в Україні і за її межами: для населення, студентів, малого і середнього бізнесу -" Як брати кредити, щоб була можливість їх повернути";
- "Робота підприємств в ринковій системі економіки".
у 2021р. розробив для студентів ВУЗів лекції на підставі практичного досвіду - ''Менеджер'' його суть та навики примінення цих знань на практиці''.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: