Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 ноября 2021 PRO

Oleksandr

Помічник юриста, Paralegal

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
24 года
Город проживания:
Ровно
Готов работать:
Ровно, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Практикант в суді

с 01.2021 по 03.2021 (2 месяца)
Північно-західний апеляційний господарський суд, Рівне (Орган судової влади, що вирішує спори стосовно господарських правовідносин.)

Ознайомився з програмою «Easy Con», яка допомагає у фіксуванні судового процесу. Допомагав секретарю судового засідання в формуванні матеріалів справи. Аналізував судову практику Верховного Суду, що розміщена в ЄДРСР. Ознайомлювався з програмами Precedent 2 та Ліга:Закон, які допомагають у здійсненні ефективного судочинства. Був присутнім на ознайомленні з матеріалами справи за клопотанням cторони. Аналізував проекти судових рішень, які пов’язані з розглядом конкретних справ (більше корпоративні, земельні спори, без банкрутства). Допомагав секретарю судового засідання в відправці поштою процесуальних документів та кореспонденції.

Образование

Institute of Law. National University Ostroh Academy

Lawyer, Острог
Высшее, с 2017 по 2021 (4 года)

Інститут права ім. Іоанникія Малиновського, що є структурною одиницею Острозької академії по праву вважається однією з потужних правничних шкіл, що знаходиться на території України. Ця освіта допомагає студентам опанувати фундаментальні знання в теорії держави й права, бути конкурентоспроможним в галузях як публічного, так і приватного права.

Дополнительное образование и сертификаты

Online Law School. Назва курсу: "Юрист практик"

3 місяці

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертификат

Знания и навыки

Користувач ПК Складання процесуальних документів Аналіз рішень ЄСПЛ Робота з державними реєстрами Аналіз судової практики. Аналіз справ в ЄДРСР

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Під час навчання в Острозькій академії протягом двох років я був керівником студентського радіо "Острадіо". Був членом студентського самоврядування. Активний і цілеспрямований на успішний результат. Добре володію англійською розмовною і російською мовами. Вивчав курс юридичної англійської мови. Швидко налаштовуюсь на роботу в новому колективі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: