Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2024 PRO

Каріна

Телеведуча, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
28 лет
Город проживания:
Ивано-Франковск
Готов работать:
Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Теле-, радіоведуча, кореспондент

с 08.2018 по 07.2023 (4 года 11 месяцев)
Регіональна філія Суспільного "Карпати", Івано-Франківськ (ЗМІ, медіа)

Працювала журналістом в новинному відділі. Знімала сюжети на різну тематику. Від соціальної до спортивної. Також займалася пошуком, підготовкою та зйомкою інтерв’ю. Окрім цього проводила радіоновини та теленовини. Працювала на посаді випускової. Редагувала тексти, готувала сценарії до випусків новин.

Образование

НУ "ЛП"

Журналістика, Львів
Высшее, с 2012 по 2018 (6 лет)

Знания и навыки

Користувач ПК Пунктуальність Користувач Internet Наполегливість MS PowerPoint Доброзичливість Дисциплінованість Корекція брів Ламінування брів Ламінування вій

Дополнительная информация

На роботу влаштовувалася без професійного досвіду. За 5 років досягла, як на мене, чимало. Працювала звичайним кореспондентом. З часом - радіоведучою. Потім два роки вела новини на телебаченні (працювала випусковою).
Серед моїх обов'язків - проведення 5-ти випусків новин в прямому ефірі. Також мала спільну програму із іншими ведучими. Прямий ефір тривав годину. Сценарії до новин готувала сама. Шукала необхідну інформацію, записувала коментарі. Це був досвід не лише ведення новин, а й підготовки до них. Складання сценарію, вичитка сюжетів інших кореспондентів, їхнє редагування. Окрім цього розуміюся у специфіці роботи кореспондента. Адже також знімала та готувала телесюжети. Якщо радіо, то й підготовка/редагування випуску новин і його проведення в прямому ефіру двічі на день.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: