Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Олеся

Керуюча в готельно-ресторанний комплекс, 65 000 грн

Рассматривает должности:
Керуюча в готельно-ресторанний комплекс, Керуючий рестораном
Вид занятости:
полная, неполная
Возраст:
53 года
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Буковель, Ивано-Франковск, Львов, Ужгород, Яремче

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керуюча готельно- ресторанним комплексом

с 02.2025 по 06.2025 (4 месяца)
«Мольфар», Шаян (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуюча котеджним містечком в керуючій компанії

с 11.2022 по 03.2023 (4 месяца)
Фенікс Релакс Парк., Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Дополнительная информация

Мої навички:
Швидкий результат: виводжу об’єкти в плюс за 3–4 місяці.
Системний підхід: розробляю стандарти обслуговування, посадові інструкції, логістику процесів.
Концепції, які «зачіпають»: вважаю, що для любого обʼєкту потрібно створювати історію і концепцію що привертають аудиторію
Вирішення конфліктів:з гостями, персоналом, партнерами — без скандалів.
Чому я?
- Розумію ваш бізнес зсередини — після року роботи знаю його краще за власників.
- Не обіцяю — роблю. Навожу порядок у хаосі.


Звертайтеся, якщо:
- Потрібен керівник, який вміє все— від декору страв до фінансової звітності.
- Хочете, щоб про ваш заклад говорили
Коротко. Просто. По суті .
Якщо інші не справляються — це мій профіль.
ДОСВІД
11.2022-03.2023 Phoenix Relax Park операційний директор котеджного містечка.
2013-2016 Гірськолижний комплекс “Плай” Управляюча комплексом.
2008-2009 Готельно-ресторанний комплекс “Шешори” Управляюча комплексом.
2004-2005 Відпочинковий комплекс “Гуцульска гражда” Управляюча комплексом. Запуск з нуля.
2003-2004 Ресторан “Сім поросят” Управляюча рестораном. Запуск з нуля.
Підбір, координація, мотивація, контроль та навчання
персоналу
Контроль за якісним обслуговуванням гостей
Проведенні планових та поза планових інвентаризацій
Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-
процесів, а також їх контроль
Підбір, координація, мотивація, контроль та навчання
персоналу
Контроль за якісним обслуговуванням гостей
Проведенні планових та поза планових інвентаризацій
Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-
процесів, а також їх контроль

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты