Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024

Світлана

Кошторисник, 15 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
40 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кошторисник

с 08.2017 по 03.2024 (6 лет 7 месяцев)
ТОВ "Екотонікс", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Основні обов'язки:
складання кошторисної документації згідно дефектного акту або креслень на електромонтажні роботи (внутрішні мережі, ТП, РП, кабельні лінії 0.4, 10 кВ), підключення генератора, ремонтні роботи, оздоблювальні роботи, слабкострумові мережі в програмному комплексі АВК5, Excel; складання актів виконаних робіт; перевірка та погодження договірних цін від субпідрядних організацій; робота зі спеціфікаціями; перевірка актів приймання виконаних будівельних робіт; моніторинг цін на матеріально-технічні ресурси; аналіз тендерної документації від підрядних організацій для вибору оптимального рішення; ведення накопичувальних відомостей; аналіз розцінок за видами робіт; перевірка заявок на оплати підрядним організаціям; підготовка матеріалів для розгляду спірних питань з субпідрядними організаціями; досвід проходження експертизи кошторисної документації та отримання позитивного висновку.

Знания и навыки

АВК MS Excel MS Word Користувач Internet Windows

Дополнительная информация

Складаю кошториси, акти виконаних робіт в АВК та комерційні кошториси Excel. Виконую як разові замовлення, так і можливо довгострокова співпраця дистанційно (повна чи неповна зайнятість). Заробітна плата в залежності від зайнятості. Досвід роботи кошторисником більше 15 років. Виконаю кошторисну документацію на власному комп'ютері (встановлено АВК5, СТС) в короткі терміни та якісно.

Похожие кандидаты

Проєктувальник, інженер, кошторисник
Киев, Одесса , еще 3 города

Інженер з кошторисної роботи
30000 грн, Удаленно

Інженер-кошторисник
40000 грн, Киев, Удаленно

Кошторисник
30000 грн, Киев

Кошторисник
50000 грн, Киев, Удаленно

Кошторисник
Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: