Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 февраля 2023

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7256283

Менеджер з кредитного контролю, 35 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Лаврентьєв Андрій Володимирович
08.11.1979, м. Київ;
тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»),
ел. адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта:
1996-2001 Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля, спеціальність – «Фінанси», кваліфікація - спеціаліст.
Досвід роботи:
з листопада 2014р. по теперішній час
Центральний офіс АТ Райффайзен Банк (м. Київ), менеджер з кредитного контролю управління централізованого кредитного контролю Департаменту кредитного контролю та управління заставним майном.
Основні обов'язки:
Документування кредитних операцій на підставі прийнятих кредитним комітетом рішень. Здійснення кредитного контролю операцій підвищеної складності (у т.ч. кредитних операцій клієнтів корпоративного, малого та мікробізнесу та груп пов'язаних клієнтів). Перевірка відповідності умов кредитної заявки, рішення відповідного кредитного комітету умовам, викладеним у договорах, укладених з клієнтами. Здійснення оцінки фінансового стану клієнтів. Перевірка дотримання лімітів кредитування за кредитними операціями клієнтів. Якісний супровід бази даних управління заставами та програмного комплексу банку щодо виконання умов відповідно до укладених з клієнтами договорів. Перевірка повноти формування кредитних справ клієнтів. Здійснення перевірки цільового використання кредитних коштів за кредитними операціями клієнтів до їх видачі.
Основні досягнення:
Завдяки належному контролю кредитних операцій клієнтів корпоративного, малого та мікро бізнесу кредитні ризики були мінімізовані, що позитивно відбилося на резервах банку.
з травня 2008р.по жовтень 2014р.
Луганська обласна дирекція ПАТ Райффайзен Банк Аваль, менеджер з кредитного контролю відділу контролю кредитних ризиків.

з квітня 2007р.по березень 2008р.
Контрольно-ревізійне управління в Луганській області, старший контролер-ревізор відділу контролю в АПК, сфері використання надр та екології.
Основні обов'язки:
Аналіз, контроль, складання висновків за інформаціями КРО та працівників відділу про результати перевірок з централізованих доручень ГоловКРУ, позапланових ревізій. Складання аналітичної звітності. Проведення ревізій у складі ревізійних груп.
з липня 2005 р. по квітень 2007 р.
Станично-Луганська РДА, головний спеціаліст відділу фінансово-господарського забезпечення.
Основні обов'язки:
Розробка проектів кошторисів та бюджетних запитів, фінансування, контроль за повнотою надходжень та витрачання бюджетних коштів розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачами бюджетних коштів, аналіз ефективності використання ними бюджетних коштів.
з лютого 2002 р. по липень 2005 р.
Станично-Луганська районна рада. З грудня 2003 р.головний спеціаліст фінансово-господарського відділу, до цього – спеціаліст І категорії.
Знання мов: українська, російська - вільно, англійська - середній рівень.
Навички роботи з комп'ютером:
Впевнений користувач: MS Office (Word, Exсel, Power Point, Access, Outlook), навички роботи з Інтернет (Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) та електронною поштою (Outlook Express)
Особисті якості: аналітичне мислення, вміння швидко орієнтуватися в ситуації, що склалася і самостійно приймати рішення, швидка здатність до навчання, відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість і прагнення до професійного зростання.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: