- PRO
Романа
Бухгалтер (ресторан)
- Занятость:
- Неполная занятость.
- Возраст:
- 28 лет
- Город:
- Львов
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7260175/
Опыт работы
Економіст ресторану
с 04.2023 по наст. время
(1 год 5 месяцев)
Піца Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• ведення первинної документації і списань в системі Profit;
• робота з технологічними картами;
• аналіз інвентаризацій;
• ведення каси в 1С
Бухгалтер ресторану
с 01.2023 по 08.2024
(1 год 7 месяцев)
Tokyo Sushi Ball (Львів та Івано-Франківськ); Вабі Сабі Матча Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• ведення двох ФОП (офіційна податкова звітність, кадровий облік)
• налаштування та робота з пРРО
• розрахунки з постачальниками та іншими контрагентами
• ведення первинної документації, списань, технологічних карт
• аналіз інвентаризацій
• робота в системі Syrve
Керівник ресторану
с 05.2022 по 12.2022
(7 месяцев)
Кентавр, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• контроль за дотриманням стандартів мережі;
• робота з персоналом;
• контроль за веденням касової дисципліни;
• проведення та аналіз інвентаризацій;
• спілкування з гостями задля отримання зворотнього зв'язку.
Причина зміни місця праці:
тимчасове припинення роботи ресторану в зв'язку з реконструкцією.
Керівник ресторану
с 08.2021 по 03.2022
(7 месяцев)
Baza Smart Hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
• фінансове планування;
• підбір персоналу;
• ведення первинної бухгалтерії в 1С УТП;
• проведення інвентаризацій;
• формування і прорахунок меню для комплексного харчування груп, а також для масштабних подій;
• контроль за списаннями та контроль собівартостей і націнки;
• впровадження сезонних меню;
• співпраця з постачальниками.
Причина звільнення: виїзд за кордон у зв'язку з війною.
Керівник ресторану
с 01.2021 по 08.2021
(7 месяцев)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• відкриття нового проекту мережі під назвою "Asia Star"
• створення нового барного меню для всієї мережі
• підбір персоналу
• замовлення товару і забезпечення закладу всім необхідним
• фінансове планування
• ведення внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (накладні, каса, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• відрядження та впровадження стандартів мережі в регіонах (Дніпро, Харків)
Причина зміни місця праці: дострокове розірвання договору оренди закладу
Проектний менеджер, керівник
с 10.2019 по 01.2021
(1 год 3 месяца)
Коктейль бар "Колишня"; паб "Санаторій "Ластівка "", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• створення обох закладів з нуля (власна справа)
• робота з персоналом (підбір, адаптація, мотивація, звільнення)
• робота з підрядниками, постачальниками
• створення меню в кооперації з бар-менеджером та шеф-кухарем
• ведення всієї внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (первинна документація, проплати, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• формування звітності і бюджету
• забезпечення закладів всім необхідним
• контроль всієї маркетингової діяльності (візуал, тексти, неймінг)
Причина зміни місця праці: продаж частки партнеру у зв'язку з складною фінансовою ситуацією внаслідок локдауну
HR менеджер
с 05.2019 по 10.2019
(5 месяцев)
Мережа покарань "Живий Хліб", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• підбір персоналу на всю мережу
• створення бази кандидатів
• адаптація і мотивація персоналу
Причина зміни місця праці: відкриття власної справи
HR менеджер
с 06.2018 по 04.2019
(10 месяцев)
Мережа ресторанів "Корки та Крихти", "Delicateka", "Kazzka", "Punkt", "Ґвара", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• повний цикл підбору персоналу всіх рівнів (масовий рекрутинг)
• первинна адаптація працівників
• мотивація персоналу
• аналіз ринку праці (ресторанний бізнес)
• написання та впровадження посадових інструкцій та іншої внутрішньої документації
• нарахування заробітної плати усім працівникам
• офіційне оформлення працівників (в співпраці з бухгалтером)
• підбір команди для запуску нового закладу (штат 40 працівників)
Причина зміни місця праці: різнились вектори і погляди на стратегію управління персоналом з керівником мережі
Асистент HR директора (практика на період навчання в "HR кав'ярні")
с 03.2018 по 06.2018
(3 месяца)
ІСТ-Захід, Львів (Транспорт, логістика)
• пошук кандидатів за допомогою JOB-сайтів
• проведення первинних телефонних співбесід
• написання та розміщення вакансій
Помічник керівника
с 03.2017 по 04.2018
(1 год 1 месяц)
Royal Holiday, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
• постійна письмова та усна комунікація з підрядниками
• укомплектування готелю та закупівля всього необхідного
• формування, погодження, проплата рахунків
• активна участь в організації заходів (конференції, Новий Рік)
• розробка рекламної продукції за участі дизайнерів
• написання контенту і наповнення сайту
Причина звільнення: написання магістерської роботи та навчання на курсах менеджерів з персоналу
Оператор call-центру
с 09.2016 по 01.2017
(4 месяца)
Vodafone Україна, Львів (Телекомунікації, зв'язок)
• консультація абонентів (вхідна лінія)
• робота з конфліктами
Причина звільнення: сесія в університеті
Піаністка ресторану
с 12.2012 по 12.2018
(6 лет)
Готель "Nobilis", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Образование
ЛНМА ім. М.Лисенка
Музичне мистецтво, фортепіано, Львів
Высшее, с 2012 по 2017 (5 лет)
Університет банківської справи
Фінанси, банківська справа та страхування, Львів
Высшее, с 2012 по 2018 (6 лет)
Дополнительное образование и сертификаты
Школа івент-менеджерів "Create Event School"
2017
Школа HR-менеджерів "HR-кав'ярня"
2018
Borysov Academy, інтенсив на тему: "Як відкрити та успішно керувати кафе/баром/рестораном"
2019