Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Романа

Бухгалтер (ресторан)

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
28 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Економіст ресторану

с 04.2023 по наст. время (1 год 5 месяцев)
Піца Челентано, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• ведення первинної документації і списань в системі Profit;
• робота з технологічними картами;
• аналіз інвентаризацій;
• ведення каси в 1С

Бухгалтер ресторану

с 01.2023 по 08.2024 (1 год 7 месяцев)
Tokyo Sushi Ball (Львів та Івано-Франківськ); Вабі Сабі Матча Кафе, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• ведення двох ФОП (офіційна податкова звітність, кадровий облік)
• налаштування та робота з пРРО
• розрахунки з постачальниками та іншими контрагентами
• ведення первинної документації, списань, технологічних карт
• аналіз інвентаризацій
• робота в системі Syrve

Керівник ресторану

с 05.2022 по 12.2022 (7 месяцев)
Кентавр, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• контроль за дотриманням стандартів мережі;
• робота з персоналом;
• контроль за веденням касової дисципліни;
• проведення та аналіз інвентаризацій;
• спілкування з гостями задля отримання зворотнього зв'язку.

Причина зміни місця праці:
тимчасове припинення роботи ресторану в зв'язку з реконструкцією.

Керівник ресторану

с 08.2021 по 03.2022 (7 месяцев)
Baza Smart Hotel, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

• фінансове планування;
• підбір персоналу;
• ведення первинної бухгалтерії в 1С УТП;
• проведення інвентаризацій;
• формування і прорахунок меню для комплексного харчування груп, а також для масштабних подій;
• контроль за списаннями та контроль собівартостей і націнки;
• впровадження сезонних меню;
• співпраця з постачальниками.

Причина звільнення: виїзд за кордон у зв'язку з війною.

Керівник ресторану

с 01.2021 по 08.2021 (7 месяцев)
Япона Хата, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• відкриття нового проекту мережі під назвою "Asia Star"
• створення нового барного меню для всієї мережі
• підбір персоналу
• замовлення товару і забезпечення закладу всім необхідним
• фінансове планування
• ведення внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (накладні, каса, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• відрядження та впровадження стандартів мережі в регіонах (Дніпро, Харків)

Причина зміни місця праці: дострокове розірвання договору оренди закладу

Проектний менеджер, керівник

с 10.2019 по 01.2021 (1 год 3 месяца)
Коктейль бар "Колишня"; паб "Санаторій "Ластівка "", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• створення обох закладів з нуля (власна справа)
• робота з персоналом (підбір, адаптація, мотивація, звільнення)
• робота з підрядниками, постачальниками
• створення меню в кооперації з бар-менеджером та шеф-кухарем
• ведення всієї внутрішньої бухгалтерії в програмі IIKO (первинна документація, проплати, проведення інвентаризацій, нарахування заробітньої плати)
• формування звітності і бюджету
• забезпечення закладів всім необхідним
• контроль всієї маркетингової діяльності (візуал, тексти, неймінг)

Причина зміни місця праці: продаж частки партнеру у зв'язку з складною фінансовою ситуацією внаслідок локдауну

HR менеджер

с 05.2019 по 10.2019 (5 месяцев)
Мережа покарань "Живий Хліб", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• підбір персоналу на всю мережу
• створення бази кандидатів
• адаптація і мотивація персоналу

Причина зміни місця праці: відкриття власної справи

HR менеджер

с 06.2018 по 04.2019 (10 месяцев)
Мережа ресторанів "Корки та Крихти", "Delicateka", "Kazzka", "Punkt", "Ґвара", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• повний цикл підбору персоналу всіх рівнів (масовий рекрутинг)
• первинна адаптація працівників
• мотивація персоналу
• аналіз ринку праці (ресторанний бізнес)
• написання та впровадження посадових інструкцій та іншої внутрішньої документації
• нарахування заробітної плати усім працівникам
• офіційне оформлення працівників (в співпраці з бухгалтером)
• підбір команди для запуску нового закладу (штат 40 працівників)

Причина зміни місця праці: різнились вектори і погляди на стратегію управління персоналом з керівником мережі

Асистент HR директора (практика на період навчання в "HR кав'ярні")

с 03.2018 по 06.2018 (3 месяца)
ІСТ-Захід, Львів (Транспорт, логістика)

• пошук кандидатів за допомогою JOB-сайтів
• проведення первинних телефонних співбесід
• написання та розміщення вакансій

Помічник керівника

с 03.2017 по 04.2018 (1 год 1 месяц)
Royal Holiday, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

• постійна письмова та усна комунікація з підрядниками
• укомплектування готелю та закупівля всього необхідного
• формування, погодження, проплата рахунків
• активна участь в організації заходів (конференції, Новий Рік)
• розробка рекламної продукції за участі дизайнерів
• написання контенту і наповнення сайту

Причина звільнення: написання магістерської роботи та навчання на курсах менеджерів з персоналу

Оператор call-центру

с 09.2016 по 01.2017 (4 месяца)
Vodafone Україна, Львів (Телекомунікації, зв'язок)

• консультація абонентів (вхідна лінія)
• робота з конфліктами

Причина звільнення: сесія в університеті

Піаністка ресторану

с 12.2012 по 12.2018 (6 лет)
Готель "Nobilis", Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Образование

ЛНМА ім. М.Лисенка

Музичне мистецтво, фортепіано, Львів
Высшее, с 2012 по 2017 (5 лет)

Університет банківської справи

Фінанси, банківська справа та страхування, Львів
Высшее, с 2012 по 2018 (6 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Школа івент-менеджерів "Create Event School"

2017

Школа HR-менеджерів "HR-кав'ярня"

2018

Borysov Academy, інтенсив на тему: "Як відкрити та успішно керувати кафе/баром/рестораном"

2019

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: