Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 19 июля 2021

Лилия

Врач-лаборант, биолог, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Киев, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Маслова Лілія Валеріївна
Tел:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ: 07/11/1982
Україна, м.Миколаїв
Осбисті якості: прагнення до вдосконалення, комунікабельність, націленість на результат

Освіта:
1999-2005 рр.

Таврійський національний університет ім. В.І. Вернадського
Спеціальність: біологія
Кваліфікація: біолог, викладач біології

1990-1993 рр.
Миколаївський базовий медичний колледж
Спеціальність: санітарія, гігієна, епідеміологія
Кваліфікація: санітарний фельдшер
Додаткова освіта:
17 березня 2017р.

Standart Innovation Group
«Новини харчового законодавства. Перевірки Держпродспоживслужби. Санітарний контроль. Метрологічний контроль. Маркування»
19-14 лютого 2017 р.

ДП « Миколаївстандартметрологія»
«Внутрішній аудит у відповідності з вимогами стандарту ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга»
23 березня 2016 р

Українська асоціація якості
« Ділова досконалість- основа успіху і конкурентноспроможності
компаній і економік»
30-31 травня 2013 р
ДП « Миколаївстандартметрологія»
« Вимоги системи управління безпечністю харчових продуктів (HACCP). Проведення внутрішніх аудитів СУБХП на підприємстві»
19-22 листопада
ДП « Миколаївстандартметрологія»
« Внутрішній аудит ІСМ у відповідності з вимогами ДСТУ ІSО 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга»

Досвід роботи:
2008 р. по теперішній
час

2017р

ТОВ ВЗП «Еліка» (виробництво заморожених м'ясних напівфабрикатів)
начальник відділу контролю систем якості
організація проведення заходів щодо підвищення якості продукції.
організація підготовчих робіт до державної атестації і сертифікації, розробка документів інтегрованої системи управлінні якістю та безпечністю харчових продуктів
супровід перевіряючих органів

2009р

за сумісництвом інженер- технолог
розробка технологічної документації:
розробка ТУ, ТІ;
розробка і коригування рецептур;

розробка посадових інструкцій;
розробка інструкцій по роботі з обладнанням;
складання якісної характеристики продукту (паспорт на продукт, оформлення документів, що засвідчують їх якість);
розробка схем, планів, графіків дослідження продукції;
робота з рекламаціями і претензіями до якості продукції;
вивчення причин виникнення невідповідностей, розробка заходів щодо їх усунення;
ведення звітності по контролю якості і всієї необхідної документації;
робота з контролюючими організаціями
2008 р

начальник мікробіологічної лабораторії
організація роботи мікробіологічної лабораторії;
оснащення лабораторії обладнанням та інструментами, поживними середовищами, повірка лабораторного обладнання;
підготовка лабораторії до атестації;
підбір кадрів;
планування і організація роботи персоналу
2013 р

Миколаївський базовий медичний коледж
Викладач з курсу "Мікробіологія" та "Медична біологія" (за сумісництвом)
лекційні та практичні заняття
1998-2005 рр.

Обласна санітарно-епідеміологічна служба
Фельдшер-лаборант бактеріологічної лабораторії
дослідження біоматеріалу (мікроскопія, ІФА);
санітарно-гігієнічні дослідження об'єктів навколишнього середовища

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: