Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 сентября 2021

Богдана

Менеджер по роботі з клієнтами

Возраст:
32 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Менеджер з продажу пакетних турів

с 11.2019 по наст. время (4 года 5 месяцев)
Тур агенція «I feel travel»

Дополнительная информация

ВАСИЛЕНКО БОГДАНА
HR-менеджер

Освіта

НУХТ
Менеджер ЗЕД (спеціалізація - менеджер митної справи), Киев
Повна вища, з 2010 по 2016 (6 років)

Додаткова інформація
Василенко Богдана



________Професійний досвід________


Листопад 2019р. по нині: Тур агенція «I feel travel” - менеджер з продажу пакетних турів.
Виконувані обов'язки:
продаж пакетних турів різних напрямків; пошук, вивчення та поповнення актуальної готельної бази; вивчення нових напрямків та їх просування; повний супровід клієнтів; допомога клієнтам у вирішенні будь яких питань стосовно туру; вивчення методів щодо просування своїх послуг та пошуку нових клієнтів, їх застосування; підтримка Інтернет-контенту;бронювання турів; ведення всієї необхідної документації; ведення ділового листування з партнерами; підбір за бажаними критеріями та допомога у виборі туру клієнтам; відвідування тур.виставок, семінарів, вебінарів; знання всіх вимог до в‘їзду наших громадян в інші країни.

Червень 2016 р. - квітень 2018 р.: ТОВ «Sentence-Lab» - Smm-менеджер.
Створення контенту; ведення сторінки фейс бук; створення розсилки та її запуск; робота з Фотошоп; опис товарів; підготовка макетів та текстів для оформлення сайту; організація корпоративів, тимбилдингів; привітання зі святами колег, клієнтів, партнерів; підготовка подарунків.

Квітень 2015 р. - січень 2016 р.: “Планета” - помічник менеджера по роботі з клієнтами.
Виконувані обов‘язки:
зустріч клієнтів; знайомство клієнтів з компанією та її продуктами; допомога та піклування про клієнтів під час отримання послуг компанії; підтримка клієнтів в проміжках між отриманням послуг компанії; допомога в організації робочого дня одиторів; організація та контроль процесу надання послуг; облаштування робочих місць; підготовка матеріалів для надання послуг; координація роботи менеджерів з прибирання; облаштування затишку офісу; організація корпоративів; привітання зі святами колег, клієнтів, партнерів; підготовка подарунків.

Квітень 2011 р. - грудень 2014 р.: ТОВ “Sentence-Lab” - офіс менеджер

Виконувані обов‘язки:
Помічник HR-менеджера (підготовка та розміщення вакансій на відповідних Інтернет ресурсах; відбір резюме для співбесід; написання та контроль ведення, в подальшому, посадових інструкцій співробітниками; ознайомлення, навчання та контроль засвоєння матеріалу новими співробітниками; розробка, підготовка матеріалу для підвищення кваліфікації персоналу, навчання та контроль вивчення матеріалу для підвищення кваліфікації персоналу.
Офіс менеджер (забезпечення життєдіяльності офісу, координування роботи прибиральниці, спілкування з клієнтами, ведення сторінок у соц.мережах, створення і розповсюдження реклами, допомога у організації корпоративів корпоративів для співробітників, привітання співробітників та клієнтів, підготовка подарунків, робота з інвойсом, підготовка документів для митного брокера та тендерів.)

Жовтень 2010 р. - березень 2011р.: “VISOTSKY CONSULTING” - офіс менеджер
на Виконувані обов‘язки:
зустріч клієнтів; допомога та піклування про клієнтів під час отримання послуг компанії; допомога в організації робочого дня спікерів; організація та контроль процесу надання послуг; організація кофі-брейків; підготовка матеріалів для надання послуг; офісні закупівлі; облаштування затишку офісу; підготовка подарунків.

__________Освіта__________

2010 р. – 2016 р. - Національний університет харчових технологій за фахом "Менеджер зовнішньо-єкономічної діяльності", спеціалізація «Митна справа».
2011 р. - проходження курсів підвищення особистого росту в “VISOTSKY CONSULTING”

Володіння мовами

• українська – вільно
• російська – вільно
• англійська – базова

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: