Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 20 апреля 2023

Єлизавета

Викладач англійської

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Jean Sturm

STRASBOURG
Среднее, с 2020 по 2022 (2 года)

Навчання у французькій старшій школі англійською та французькою мовами на IBDP(International Baccalaureate Diploma Program). Предмети які вивчалися: IB English A Standard Level, IB French B High Level, IB Psychology High Level, IB Physics High Level, IB Math Analysis and Approaches Standard Level, IB Economics Standard Level, IB Theory of Knowledge.

Notre Dame Les Oiseaux International High School

Verneuil sur Seine
Среднее, с 2019 по 2020 (1 год)

Навчання у приватній школі протягом 7 місяців як підготовка до IBDP(International Baccalaureate Diploma Program). Навчання проводилось англійською вивчала математику, французьку, фізику, економіку, медіаграмотність, Американську історію та Американську літературу.

Львівська Гімназія "Престиж"

Львів
Среднее, с 2014 по 2019 (5 лет)

Навчання з 5 по 9 клас, опісля навчання продовжувала в Франції.

Знания и навыки

Користувач ПК Google Sheets Google Slides Google Дія Тестування Ведення документації

Знание языков

  • Английский — продвинутый
  • Французский — выше среднего
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Креативна та комунікабельна - легко перетворюю свої ідеї в грамотний текст. Живучи поруч з людьми з різних культур є дуже толерантною та з розумінням ставлюсь до кожного, стараюсь зрозуміти точку зору кожного перед тим як формувати власні судження.

Завдяки навчанню у системі IB звикла перевіряти інформацію на правдивість перед тим як її використовувати. Легко шукаю інформацію в інтернеті та швидко її опрацьовую.

Тривале проживання закордоном та щоденне спілкування з людьми англійською та французькими мовами дозволяє говорити майже без акценту та мати великий словниковий запас для будь-якої нагоди в обох цих мовах.

Поступаю на психологічний факультет університету Страсбургу та маю досвід вивчення психології протягом 2 років в рамках IB Psychology. Обожнюю працювати з дітьми та планую працювати педагогом по закінченню університету.

Наразі безкоштовно допомагаю українцям які вимушено покинули територію Україну вивчати французьку та англійську мови разом з волонтерами у Страсбурзі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: