Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 6 мая 2024 PRO

Ольга

Репетитор англійської мови

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
41 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Бариста

с 03.2021 по 02.2022 (11 месяцев)
Кофейня, Харків (Виготовлення горячих та холодних авторських напоїв з кави, коктейлі та інше)

Вміти смачно, правильно, з посмішкою та знанням справи приготувати смачний кавовий напій, або інші напої. Розбиратися у видах зерен, вміти правильно підібрати помол, мати чітке розуміння, яка має бути прожарка зерна. З посмішкою та позитивним настроєм спілкуватися з клієнтами, щоб вони стали постояними і завжди з радістю поверталися за смачною кавою і теплою атмосферою відпочинку.

Репетитор англійської мови, індивідуальні заняття. , Особисто з учнем.

с 09.2004 по 09.2023 (19 лет)
Послуги з навчання, Харків, Київ. (Освіта, наука)

До моїх обов'язків належить знайти правильний, дієвий спосіб викладання англійської мови. Виявити, знайти у учня слабкі місця у знаннях, та виправити це за допомогою зацікавлення учня у навчанні та вивчення необхідного для поліпшення якості знань. Необхідно працювати з учнем, не забуваючи про усі аспекти вивчення. Це граматика, читання, переклад, вимова, розширення словникового запасу, аудіювання, сленг, та вивчення розмовного англійського у повсякденному житті. Обов'язково намагатися стати другом для учнів. Займаюся з дітками від 6 років і з дорослими також. Дуже комунікабільна, але вимоглива і для мене найважливіше це результат.

Образование

Харківський Національний Університет імені В. Н. Каразіна

Міжнародні відносини, Харків
Высшее, с 1999 по 2004 (5 лет)

Моя спеціальність МЕВ , я вивчала поглиблення 7 напрямків англійської мови , дипломатію міжнародних відносин. Маю червоний диплом магістра.

Дополнительное образование и сертификаты

Кожен день , займаючись з учнями я намагаюся завжди знайти цікаві та корисні речі в вивченні мови

Кожен рік

Знания и навыки

Швидко тримати все під контролем. Впевненість Викладання для дітей та підлітків Онлайн-викладання Природжений лідер у всьому!

Знание языков

Английский — выше среднего

Дополнительная информация

Вивчаю невербальну поведінку у людини. Комунікативна, чесна, швидко вчусь , запам'ятовую необхідну інформацію та речі , даже на ті, для кого вони здаються неважливими на перший погляд, відповідальна, вимоглива та з почуттям гумору.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: