Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 апреля 2024

Олена

Юрист, 6 700 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Звенигородка

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

Я, Олійник Олена Анатоліївна. 28 квітня 1988 року народження. Закінчила Чигиринський технікум УДАУ м.Чигирин 2008року за спеціальністю: Правознавство, отримала диплом молодшого спеціаліста ДФН, також, НУБіП м.Києва 2014року за спеціальністю:Правознавства, отримала бакалавр права, ЗФН,також, ЧНУ ім.Б.Хмельницького м.Черкаси 2015 року, за спеціальністю:Правознавства, отримала диплом Спеціаліста, ЗФН.
Здобула ІІ вища ЧДТУ м.Черкаси 2017 року,за спеціальністю: Економіка підприємства, отримала диплом Спеціаліста з однією четвіркою, ЗФН. За цим дипломом тільки проходження практики та стажування в банку. ПРАЦЮВАЛА ЮРИСТОМ У ПТУ училище м.Звенигородка,Черкаська область у 2018 році та Сільській раді 2008 році с.Багачівка Звенигородського району Черкаської області та працювала у Виконавчому комітеті Шевченківської сільської ради на посаді юриста-консультанта з 01 червня 2021 року по 18.08.21р.звільнилася за згодою сторін.Зараз працюю головним юристом в секторі "Звенигородське бюро правової допомоги" Смільнського місцевого центра з надання БВПД з 26.08.2021р.Загальний стаж роботи 5 років 6місяців.Незаміжня.Дитини не маю.Маю батька пенсійсьного віку. Батько особа з інвалідністю 2 групи І категорії постраждалий від ЧЕЕС та бабушка на утриманні.

Похожие кандидаты

Помічник юриста
Звенигородка

Помощник юриста, юрист
10000 грн, Звенигородка, Ватутино

Юрист
10000 грн, Звенигородка

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: