Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Василий

Методолог, аналитик, 25 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город проживания:
Северодонецк
Готов работать:
Киев, Северодонецк, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Дополнительная информация

РЕЗЮМЕ

Пащук Василь Сергійович


КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ
E- mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)



ОСВІТА:
2018 - 2020 Рівненський Державний Гуманітарний Університет (Рівне), факультет історії: політології та міжнародних відносин, спеціальність: соціологія (4 курс)
2004 - 2009 Рівненський Державний Гуманітарний Університет (Рівне) фізико-технологічний факультет, спеціальність: вчитель інформатики. Ступінь (бакалавр).
2001 -2004 Рівненський Навчально-виробничий комбінат (Рівне), спеціальність: оператор ПК.

КВАЛІФІКАЦІЯ: проведення соціологічних і маркетингових досліджень за різними напрямками в тому числі проведення моніторингових досліджень. Загальний стаж роботи в сфері “соціологія” - 5 років.

ОРГАНІЗАЦІЙНА ТА КООРДИНАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ: надання інформаційно - консультаційних послуг в гуманітарній сфері, організація та проведення кількісних та якісних соціологічних досліджень, як на місцевому рівні так і регіонального масштабу; фасилітація та організація робочих зустрічей, проведення фокус-групових інтерв’ю (модерація та рекрут)

НАУКОВА ТА АНАЛІТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ: розробка інструментарію дослідження, розробка методології дослідження, формування вибірки дослідження, написання аналітичних та технічних звітів, проведення первинного аналізу конфліктів системи ГІСМАОВК ПРООН.

ПУБЛІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ: участь у прес-конференціях з презентацією результатів соціологічних досліджень. Є членом ГО “Територія єдності”.

ДОСВІД РОБОТИ:

З березня 2018 приватний підприємець в соціологічній галузі. З весни 2020 працюю аналітиком, в результаті діяльності в напрямку подав заявку та отримав посаду національного індивідуального консультанта по аналізу конфліктів через геоінформаційну систему моніторингу конфліктів, географічний кластер 1 «National Individual Consultant for Conflict Analysis through Geoinformation System for Conflict Monitoring, geographic cluster 1»


За період діяльності розроблено та реалізовано близько 15 кількісних проектів: «Потреби населення в умовах конфлікту», «Медіа уподобання мешканців “сірої зони ” » «Дослідження стану об'єктів соціальної сфери», та інші.
В рамках співпраці з Луганською обласною асоціацією організації осіб з інвалідністю та членами Робочої групи з розробки регіональних соціальних програм виступив співавтор “Методології проведення комплексного дослідження “Аналіз потреб та можливостей закладів соціальної сфери Луганської області в напрямку посилення співпраці влади, громадськості та міжнародних організацій, зокрема Програми ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) в напрямку громадської безпеки та соціальної єдності ”. Співавторство гайдів для стратегічної сесії «Рівність. Різноманітність. Солідарність. " ГО «Сфера» за підтримки EVZ.
Відділення Польської гуманітарної акції в Україні проект:“ Відповідність та достовірність інформації ”.
Також періодично залучаюсь, як польовий менеджер, у проектах партнерів: «Можливості для бізнесу знайдені, втрачені» 2017-2019 (3 хвилі – щорічно) Centre for Humanitarian Dialogue, Geneva; Центр прикладних досліджень: «Дослідження для відстеження змін у ставленні громадськості щодо підтримки НАТО і державної політики у сфері євроатлантичної інтеграції України у Східному регіоні України», «« Проблемы системы налогообложения », « Сфера банковских услуг – возможности для малого и среднего бизнеса » ГО “ХАМЕР” та інші.
Фактично з 2016 року є супервайзером ряду великих соціологічних агентств: Соціологічна група “Рейтинг”, КАNTAR TNS Ukraine, Харківській інститут соціальних досліджень та інші:
2019 SCORE_2019
08.08.18 “Мониторинг электоральных настроений украинцев”;
12.07.18 “Общественно-политические настроения населения”;
26.06.18 “В ожидании президентских выборов: настроения украинцев”;
26.04.18 “Общественно-политические настроения украинцев: новые вызовы”;
21.12.17 “Общественно-политические настроения населения” та інші.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Знання та навички:
•Володіння кількісними та якісними методами досліджень;
•Розробка інструментарію для проведення соціально-політичних та маркетингових досліджень;
•Обробка статистичної інформації;
•Підготовка інформаційно-аналітичних звітів;
•Організація (рекрутинг учасників) та проведення фокус-групових інтерв'ю (модератор);
•Робота з мережею інтерв'юерів (підбір, навчання, контроль). Напрацьована мережа інтерв'юерів, яка налічує близько 20 осіб по Луганській області. Наявність «бригадирів поля» у всіх регіонах України у тому числі Донецька та Харківська області.
•Робота з документацією по проектам, ведення переговорів з замовником;
•Організація освітніх і культурних заходів (круглі столи, конференції, корпоративні заходи);
•Підготовка і проведення прес-конференцій;


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: