Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 сентября 2023 PRO

Олексій

Інженер-технолог

Возраст:
39 лет
Город:
Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник зміни/начальник відділення

с 10.2010 по 07.2021 (10 лет 9 месяцев)
ВАТ "Акрон", Великий Новгород (Хімічна промисловість, фармацевтика)

За останні 12 років, я набув досвіду в хімічній промисловості , починаючи з роботи апаратником виробництва азотної кислоти до начальника відділення цеха карбаміда. З цих 12 років, десять років на посаді інженерно-технічного робітника - начальника зміни та начальника відділення. Приймав участь в пуска-налагоджуванні трьох цехів карбаміда , від пуску першого насоса до отримання готового продукта. Також в процесі роботи я слідкував за дотриманням підлеглими охорони праці, ведення норм технологічного режиму, стану обладнання. Також моїми обов'язками було, ведення технологічного режиму з мінімальними витратами сировини, матеріалів, енергії. Вносив пропозиції в удосконалення технологічного процесу для зменшення витрат сировини, матеріалів , енергії та одночасно збільшення кількості продукції що випускається. Своєчасно й оперативно взаємодіяв з суміжними цехами, службами, диспетчером для безперебійної, сталої роботи обладнання та виробництва в цілому.

Начальник зміни

с 01.2008 по 09.2010 (2 года 8 месяцев)
"Концерн Стірол", Горлівка (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Починав з роботи апаратником виробництва азотної кислоти, завершив начальником зміни цеха азотної кіслоти. В процесі роботи я слідкував за дотриманням підлеглими охорони праці, ведення норм технологічного режиму, стану обладнання. Також моїми обов'язками було, ведення технологічного режиму з мінімальними витратами сировини, матеріалів, енергії. Вносив пропозиції в удосконалення технологічного процесу для зменшення витрат сировини, матеріалів , енергії та одночасно збільшення кількості продукції що випускається. Своєчасно й оперативно взаємодіяв з суміжними цехами, службами, диспетчером для безперебійної, сталої роботи обладнання та виробництва в цілому.

Образование

Український Державний Хіміко-технологічний Університет

Технологія неорганічних речовин, Дніпро
Высшее, с 2005 по 2009 (4 года)

Дополнительная информация

Я впевнений, що мої знання, досвід допоможуть компанії, де я буду працювати, стати ще кращою, ефективнішою, економічно сильнішою.

Похожие кандидаты

Інженер-технолог
Полтава

Інженер-технолог з буріння та КРС
60000 грн, Полтава, Киев

Інженер-технолог
Полтава, Глобино , еще 2 города

Інженер-технолог
Полтава

Інженер-технолог, механік
Полтава, Другие страны, Удаленно

Инженер-технолог
Полтава

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: