Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 января 2023 PRO

Андрій

Інженер, механік, менеджер з обліку та ремонту вагонів, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город проживания:
Ужгород
Готов работать:
Удаленно, Ужгород, Чоп

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Майстер

с 09.2017 по наст. время (6 лет 8 месяцев)
Укрзалізниця, Чоп (Транспорт, логістика)

Знання структури АТ «Укрзалізниця», підпорядкованість і взаємодію підрозділів АТ «Укрзалізниця»;
3нанння діючих телеграфних вказівок, наказів та інструкцій АТ «Укрзалізниця», що стосуються експлуатації та ремонтів вагонів. Правила технічної експлуатації залізниць України, методичні, нормативні та інші керівні матеріали, що регламентують сферу залізничного транспорту.
Знання правил експлуатації вагонів, технологію ремонту вагонів у вагонних депо, на вагоноремонтних заводах.
Впевнений користувач довідками АТ «УЗ» технічних характеристик вагонів.
Знання основ економіки, організації виробництва, праці та управління;
Великий досвід роботи з клієнтами (власниками вантажних вагонів)
________________________________________

Головний механік

с 02.2016 по 09.2017 (1 год 7 месяцев)
Укрзалізниця, Чоп (Транспорт, логістика)

Забезпечення безперебійної і технічно правильної експлуатації та надійної роботи устаткування, підвищення його змінності, утримання в працездатному стані з потрібним рівнем точності.
Розроблення планів (графіків) оглядів, випробувань та профілактичних ремонтів устаткування згідно з положеннями системи планово-запобіжного ремонту, затвердження цих планів та контроль їх виконання.
Погодження планів (графіків) з підрядними організаціями, залученими для проведення ремонтів, своєчасне забезпечення їх необхідною технічною документацією, складання титульних списків на капітальний ремонт.
Облік наявності та руху устаткування, складання і оформлення технічної і звітної документації.
Розроблення нормативних матеріалів з ремонту устаткування, витрат матеріалів на ремонтно-експлуатаційні потреби, аналіз показників його використання, складанням кошторисів на проведення ремонтів, оформленням заявок на придбання матеріалів та запасних частин, необхідних під час експлуатації устаткування.
Організація міжремонтне обслуговування, своєчасний і якісний ремонт та модернізацію обладнання, роботу з підвищення його надійності та довговічності, технічний нагляд за станом, утриманням, ремонтом будівель та споруд, раціональне використання матеріалів на виконання ремонтних робіт.
Підготовка пропозицій з атестації, раціоналізації, обліку та планування робочих місць, з модернізації обладнання, реконструкції, технічного переозброєння підприємства, впровадження засобів комплексної механізації та автоматизації технологічних процесів, охорони навколишнього середовища, у розробленні планів підвищення ефективності виробництва.
Проведення інвентаризації виробничих основних засобів, визначав застаріле обладнання, об'єкти, які потребують капітального ремонту, та встановлює черговість проведення ремонтних робіт.
Визначав умови роботи устаткування, окремих вузлів та деталей, розробляє і здійснює заходи щодо запобігання неплановим зупинкам устаткування, подовження строків служби вузлів та деталей, міжремонтних періодів, поліпшення зберігання устаткування, підвищення надійності його в експлуатації, організовує на підприємстві спеціалізований ремонт, централізоване виготовлення запасних частин, вузлів та змінного устаткування.
Вивчення причин підвищеного спрацювання устаткування, його простоїв, розслідуванні аварій, розробленні та впровадженні заходів щодо їх ліквідації та запобігання.
Розроблення та впровадженням заходів щодо заміни малоефективного устаткування високопродуктивним, скорочення незапланованих ремонтів та простоїв устаткування, зниження витрат

Інженер енергетик

с 08.2008 по 01.2016 (7 лет 5 месяцев)
Укрзалізниця, Чоп (Транспорт, логістика)

Організація технічно правильна експлуатація і своєчасний ремонт енергетичного та природоохоронного устаткування і енергосистем, безперервне забезпечення виробництва електроенергією, парою, газом, водою та іншими видами енергії, контроль за раціональними витратами енергетичних ресурсів на підприємстві, послідовне додержання режиму енергозбереження та економії.
Планування роботи електриків, розробка графіків ремонту енергетичного устаткування і енергомереж, планів виробництва та споживання підприємством електроенергії, технологічного палива, пари, газу, води, стиснутого повітря, норм витрат і режимів споживання усіх видів енергії.
Підготовка заявок і необхідних розрахунків до них на:
- придбання енергетичного устаткування, матеріалів, запасних запчастин,
- відпускання підприємству енергетичної та теплової енергії і приєднання додаткової потужності до енергозабезпечуючих підприємств,
- розробку заходів щодо зниження норм витрат енергоресурсів, упровадження нової технології, яка забезпечує надійну та безпечну роботу енергоустановок,
- підвищення продуктивності праці.
Берав участь:
- у розробці планів перспективного розвитку енергогосподарства, підвищення ефективності виробництва,
- у підготовці пропозицій щодо реконструкцій, технічного переоснащення підприємства, упровадження засобів комплексної механізації і автоматизації виробничих процесів,
- у розгляді проектів реконструкції та модернізації систем енергозабезпечення підприємств і його підрозділів.
Ведення технічного паспорту енергетичного господарства підприємства.
Готував висновки на розроблені проекти, брав участь у випробуваннях та прийманні енергоустановок і мереж у промислову експлуатацію.
Брав участь у роботі комісії з приймання в експлуатацію заново збудованих об’єктів та змонтованого устаткування.
Контроль за додержанням правил з охорони праці, інструкцій з експлуатації енергоустановок і використання енергоустановок та мереж.
Укладення договорів зі сторонніми організаціями щодо забезпечення підприємства електроенергією, парою, водою та іншими видами енергії, контролює їх виконання.
Збереження, облік наявності та використання енергоустаткування, що знаходиться на підприємстві, а також облік і аналіз витрат електроенергії та палива, техніко-економічних показників роботи енергогосподарства, аварій та їх причин.

Образование

Українська державна академія залізничного транспорту

Механічний, Харків
Высшее, с 2004 по 2008 (4 года)

Магістр "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту"

Чернівецький технікум залізничного транспорту

Механічний, Чернівці
Среднее специальное, с 2000 по 2004 (4 года)

Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту

Дополнительное образование и сертификаты

ДП "ДержавтотрансНДІпроект"

2019р. Перевезення небезпечних вантажів у галузі залізничного транспорту

Знания и навыки

MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet Windows MS Outlook Adobe Photoshop Outlook Express Налаштування програмного забезпечення Adobe Lightroom Робота з клієнтами Adobe АРМ АС Клієнт Ультразвукова терапія Водійскі права

Дополнительная информация

Орієнтація на результат;
Комунікабельність;
Чесність та порядність;
Вміння працювати в команді.
Готовий вчитись

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: