Svitlana
Шеф-кухар, керуючий, 55 000 грн
- Рассматривает должности:
- Шеф-кухар, керуючий, Керуючий рестораном
- Вид занятости:
- полная, неполная
- Возраст:
- 35 лет
- Город проживания:
- Киев
- Готов работать:
- Затока, Киев, Одесса, Яремче
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/7433375/
Опыт работы
Шеф-кухар
с 06.2024 по наст. время
(1 год 2 месяца)
Добрый хутор, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Управляла роботою кухні, розподіляля обов'язки між персоналом, контролювала якість та кількість готових страв. Розробляла нові рецепти, впроваджувала інноваційні кулінарні ідеї та оптимізувувала процес приготування страв. Забезпечувала дотримання стандартів безпеки та санітарії на кухні, що дозволило підвищити рівень задоволеності клієнтів та зменшити витрати на продукти.
Планування та організація роботи кухні
Розробка та впровадження кулінарних рецептів
Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Шеф-повар
с 12.2023 по наст. время
(1 год 8 месяцев)
Marika, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск роботи кухні
Запуск шведської лінії
Підбір команди
Ведення супутньої документації
Робота с постачальниками
Шеф-повар
с 03.2023 по 10.2023
(7 месяцев)
Садыба на Кодыме, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
Плануаання кухні
Подбор і навчання персоналу
Введення документації
Розробка технологічних карт
Забезпечення всій роботи кухні
Су-шеф шеф
с 01.2022 по 01.2023
(1 год)
villa del re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
Забеспечення роботи кунхні
Прийом і замовлення товару
Контроль і видача блюд
Створення технологічних карт
Кухар
с 09.2021 по 01.2022
(4 месяца)
Наші люди, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовлений блюд согласно технологических карт.
Управляющий ресторана
с 05.2021 по 08.2021
(3 месяца)
База отдыха " касабланка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття двох закладів у різному напрямку на території бази , з нуля.
Шеф-кухар
с 03.2021 по 02.2022
(11 месяцев)
Greenly, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Создание тех карт
Обучение и подбор персонала
Подбор поставщиков
Введение сопутствующей документации
Разработка меню
Повышение среднего чека
Шеф-кухар , керуючий
с 05.2018 по 10.2019
(1 год 5 месяцев)
Вероника, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)
Управлениие и постановка всей роботы ресторана
Керуючий
с 09.2016 по 03.2019
(2 года 6 месяцев)
stereo, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Витяг компанії з мінусів
Повний ребрендинг
Керуючий
с 05.2016 по 02.2019
(2 года 9 месяцев)
Солоха, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Забеспечення роботи всіх напрямків у ресторані
Знания и навыки
- Водійські права кат. B
- Креативность
- Висока працездатність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Комунікабельність
- Здатність до навчання
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування піци
- Готування на мангалі
- Італійська кухня
- Чесність
- Приготування страв
- Неконфліктність
- Готування суші
- Розробка меню
- Складання технологічних карт
- Пунктуальність
- Доброзичливість
Знание языков
- Английский — средний
- Украинский — свободно
Дополнительная информация
В резюме не указан весь опыт работы и рекомендации, при надобности предоставлю.
Общий опыт в сфере ресторанного бизнеса 14лет, 10 из них на руководящих должностях.
Опыт на таких кухнях:
Украина, Италия, Израиль, Италия, Индия, Япония, Азия,Мексика, Грузия.
Кондитерские изделия.
Запуск новых проектов , разработка и подборка меню.
Ребрендинг.
Проведение аудита.
Если вашему ресторану, кафе, мафу нужно новое дыхание звоните)
Нахожусь в поиске любой работы.Рассмотрю любые варианты, готова к переезду в любой город,с удовольствием поделюсь своим интересным и не маленьким опытом) звоните буду рада сотрудничеству.
PS:
Оставляю доп номер телефона
[
Другие резюме этого кандидата
Одесса
Світлана Молдован Шеф-кухар | Керуючий рестораном Місто проживання: Київ Готовність до переїзду: Київ, Одеса, Яремче, Затока, Коблеве Очікувана зарплата: 55 000 грн/міс Вік: 35 років Телефон...
Похожие кандидаты
-
Директор департаменту розвитку, керівник відділу оренди та нерухомості
Киев, Днепр , еще 4 города -
Директор, заступник директора, керівник відділу, менеджер
55000 грн, Киев -
Заступник керівника
80000 грн, Киев, Кропивницкий -
Керуючий
Одесса -
Керівник агропідприємства
Киев -
Директор
40000 грн, Одесса