Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 PRO

Оксана

Главный бухгалтер

Возраст:
53 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

бухгалтер

с 08.2018 по 09.2021 (3 года 1 месяц)
ФОП Гребенюк О.В.

Образование

Черновецкий финансово економический университет

Бухгалтерский учет и аудит, Черновцы
Высшее, с 1994 по 1998 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS Word Електронний кабінет платника податків M.E.Doc 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік 1С УТП Соната Податковий облік Банківська справа FreeZvit R-Keeper КОМПАС Планування

Знание языков

Русский — свободно

Дополнительная информация

Головний бухгалтер
Лип 1995 - Жов 1998 (3 роки 4 міс)
Надвірнянський молокозавод
від 50 до 100 співробітників АПК (Агропромышленный комплекс) Загальна форма оподаткування, нарахування з\п, здача звітності в усі фонди а також дикларацій про доходи і баланс фірми. Також знання кліент банку - Приват банк, Промінвест банк, Райфайзен банк. фірма займалась виробництвом молочної продукції а також продажом.


Головний бухгалтер
Лис 1998 - Тра 2001 (2 роки 7 міс)
ТОВ Радіосервіс
до 20 співробітників IT-консалтинг / Услуги / Производство оборудования
Загальна форма оподаткування, нарахування з\п, здача звітності в усі фонди а також дикларації про доході і баланс фірми. Також знання кліент банку - Приват банк. фірма надавала послуги -ремонт радіотехніки а також оренда приміщень.


Головний бухгалтер
Гру 2001 - Січ 2004 (2 роки 2 міс)
ЧП - бар, кафе
до 20 співробітників Другое
Загальна форма оподаткування а ЧП на
єдиному податку. також в обовязки входило- нарахування з\п, здача звітності, розрахунок калькуляцій.


Головний бухгалтер
Лют 2008 - Жов 2010 (2 роки 9 міс)
Автотранспортна компанія
від 20 до 50 співробітників Автомобильная промышленность и Автобизнес
Загальна форма оподаткування, нарахування з\п здача звітності в усі фонди а також дикларацій про доходи і баланс фірми. ПДВ . Реєстрація податкових накладних. Також знання кліент банку -Приват банк, Промінвест банк, Райфайзен банк. Фірма займалась продажем автомобілів а також ремонтом . Списання ПММ і ТМЦ.


Головний бухгалтер
Груд.2015 – Жов.2010

Ресторан української та грузинської кухні
До 25 співробітників.
Ведення бух.обліку по Юридичній фірмі та ФОП які знаходились на Загальна форма оподаткування та на єдиному податку 2-3 форми. А також нарахування з\п, здача звітності, розрахунок калькуляцій. Знання прогарми 1С-7.7 1С-8.2 МЕДОК, Компас, Сервіо, R-keeper. Кліент-банк – Приват Банк, Укрсоц банк, Промінвест банк, Райфайзен банк.

Управляюща рестораном української кухні
Січень 2013
Від 25-30 співробітників.
Організація і контроль роботи ресторану. Рішення адміністративних питань. Підбір навчання, атестація персоналу. Планування і контроль підприємства. Мінімум розходів. Проведення інвентаризацій. Складання технологічних та калькуляційних карт. Робота з поставщиками.

ТОВ «Дублер –Сервіс»
Будівельна компанія . Ведення фірми на загальга формф оподаткування, нарахування з\п
Здача звітності. Реестрація налогових накладних. Дикларація з ПДВ. Баланс. Реєстрація митних декларацій. Інвойс. Імпорт-експор. 1С програма. Медок. Електронний кабінет.
Робота з первинною документацією (проведення актів виконаних робіт, видаткових накладних, рахунків, виписка довіреностей, і т.д.) Проведення звірок взаєморозрахунків (покупці / постачальники); Контроль за наявністю оригіналів документів первинної документації. Облік ОЗ, ТМЦ (оприбуткування, переміщення, списання) Податковий кредит, податкові зобов’язання. Організація работи бухгалтерскої служби і контроль за відображенням на рахунках бухгалтерского облику всіх господарських операцій. Дотримання та організації установленних принципів бухгалтерского обліку , складання і надання в становлених термінах фінансовой звітності; Контроль за документообігом — наявність необхідиних договорів, первиних і податкових документів; Контроль дебиторської та кредиторської заборгованості; Підготовка аналітичних звітів по запиту керівництва;


ТОВ «Смачне-містечко»
Кафе-столова «Смачне –містечко» . Ведення фірми на загальна форма оподаткування, нарахування з\п Здача звітності. Реестрація налогових накладних. Дикларація з ПДВ. Баланс. Планування і контроль підприємства. Мінімум розходів.

ТОВ Ресторан української кухні. «НАТУРАЛІСТ» Обухівський р-н с.Красне
Ресторан Магазин Готель СПА-салон а також сільськогосподарська ферма. Ведення основної бухгалтерії та первинних документів. Здача звітності. Реєстарація налогових накладних. ДДС. Бюджет. Організація і контроль роботи ресторану. Рішення адміністративних питань. Підбір навчання, атестація персоналу. Планування і контроль підприємства. Мінімум розходів. Проведення інвентаризацій. Складання технологічних та калькуляційних карт. Робота з поставщиками.

ТОВ «АКВІЛОН-СК»
Будівельна компанія. Будівництва та надання послуг вантажним транспортом. Монтажні роботи.
Ведення бух.обліку програмі 1С – 8.0 також програми КБ-2 КБ-3 .
Робота з первинною документацією (проведення актів виконаних робіт, видаткових накладних, рахунків, виписка довіреностей, і т.д.) Проведення звірок взаєморозрахунків (покупці / постачальники); Контроль за наявністю оригіналів документів первинної документації. Облік ОЗ, ТМЦ (оприбуткування, переміщення, списання) Податковий кредит, податкові зобов’язання. Організація работи бухгалтерскої служби і контроль за відображенням на рахунках бухгалтерского облику всіх господарсь

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: