Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 февраля 2024 PRO

Inna

Няня-гувернантка

Возраст:
44 года
Город:
Умань

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Вихователь

с 09.2000 по 09.2021 (21 год)
Дошкільний навчальний заклад, Умань (Освіта, наука)

Вихователь вищої категорії

Вихователь

с 09.2000 по 09.2021 (21 год)
Дошкільний навчальний заклад, Умань (Освіта, наука)

Навчання та виховання дітей
Детальніше про мене https://uk.padlet.com/innanovosolova/padlet-857lutn8r3w94ss9

Образование

УГПК, УДПУ

Дошкільний, Умань
Высшее, с 1995 по 2005 (10 лет)

Уманський гуманітарно-педагогічний коледж : навчання з 1995 по 1999 рік, де отримала освіту вихователь, оргазатор зображувальної діяльності; Уманський педагогічний університет з 2002по 2005 рік дошкільний факультет

Дополнительное образование и сертификаты

ГО “Асоціація розвитку творчої особистості «ВАРТО” Курс "Освітня мнемотехніка"

2014 - 2016

Знания и навыки

Навчання та виховання дітей за допомогою новітніх технологій Арт-тренінги , майстер класи Арт-тренінги , майстер класи. Навчання дітей за новими програмам

Знание языков

  • Украинский — выше среднего
  • Английский — начинающий
  • Русский — средний

Дополнительная информация

Вихователь зі стажем 20 років роботи в дит.садку, є досвід роботи нянею дітей від 1 до 7 років. Займаюся в ігровій формі, за сучасними методиками. Автор своїх ігор для раннього розвитку, на розвиток і запуск мови, для дрібної і великої моторики, та креативного мислення. Практикую арт-терапію, музико-терапію, пісочну терапію, казко-терапію.
Займаюся за своєю креативною програмою для дітей дошкільного віку, вчимося писати, рахувати, читати в ігровій формі, через квести.
🔹Надихаю діток на допомогу в побуті. Вчу дітей любити цей світ, і показую своїм прикладом, що кожен день може бути щасливим, щодня створюємо щось нове. Допомагаю пізнавати цей світ яскраво, а повсякденне життя роблю мега-цікавим.

1. Індивідуальний підхід до кожної дитини і сім'ї.
2. Перше пробне заняття - знайомство проходитиме в ігровій формі, паралельно спілкуючись також з батьками, адже контакт з дитиною найголовніше.
3. По відгукам батьків, дітки швидко до мене звикають.
4. Поки мами немає, я її очі. За вимогою можу надсилати фото і відео звіт мамі. Чесність і порядність для мене на першому місці.
5. Обожнюю дітей та з задоволенням створюю для них нові ідеї, щоб бачити результат - радість в очах, постійний стабільний розвиток.

🔹Є рекомендації від батьків моїх випускників . Веду свою групу в фб, де ділюся массою навчальних відео та матеріалів, консультую батьків по актуальним дитячим психологічним проблемам .
ШУКАЮ :
Гарну сім'ю з одним чи двома дітками, найбільше зараз в потоці з таким віком, діток від 10 місяців до 6 років, з 9 до 17-18: 00, 5/2, при потребі може бути інший графік та додатковий робочий час/день.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: