Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 апреля 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/7510947

Івент-менеджер

Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ
Коцан Богдан Володимирович
20.06.1997
м. Львів
неодружений
Тел.[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Instagram: bohdan_lv
Facebook: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Графік роботи: повна зайнятість, гнучкий графік
Досвід роботи
Адміністратор в CASE. UA 10.02.15 – 15.12.15
Виконував прийом замовлень по телефону та в соцмережах, надавав консультації щодо замовлень, вів бухгалтерію в Excel, займався доставкою та відправленням замовлень, займав.
Аніматор 20.12.15 – 28.10.19
Працював в декількох event – агенціях. В обов’язки входило проводити свята, квести, готувати сценарії для свят та заходів різного масштабу.
Викладач англійської в бізнес школі «Міністер» 29.03.17 – 25.03.18
Створював навчальні уроки в інтерактивній формі, проводив майстер – класи, виїзні заняття та презентації.
Викладач розмовної англійської у власній групі, 20.01.17- 15.05.18
Розробляв заняття та активності спрямовані на розвиток розмовної мови, комунікацію з людьми, займався маркетинговим планом. Збільшив вдвічі кількість учнів за короткий період часу.
Викладач англійської в мовній школі LS Station 3.09.18- 31.11.19
Проводив заняття згідно програми навчання, впровадив нові інтерактивні методи вивчення англійської мови. Збільшив кількість учнів у групах, яких викладав. Учні з моїх груп були одними з найуспішніших у школі. Організовував святкування та активності.
Адміністратор в шоурумі «Lior Lviv» 1.02.20 - 31.08. 20
Надавав консультації та займався обслуговуванням покупців, проводив інвентаризацію товару, підготовлював фінансові звіти, працював в 1C. За час роботи в магазин збільшив продажі на 40%.

Адміністратор у event агенції «Майстерня емоцій» 26.12.18 – 31.05.19
Просував компанію в соціальних мережах, вів спілкування із замовниками в соціальних мережах та на заходах, успішно здійснював планування подій та організовував виїзди та координацію подій.

Співзасновник event – агенції «Емоції на свято» 1.09.2019- до сьогодні
Створював рекламу компанії на різних інтернет-платформах, здійснював пошук партнерів, прийом замовлень, спілкувався з клієнтами, проводив та планував дні народження, весілля, фестивалі, корпоративи, зокрема для ІТ
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Менеджер з продажів, Бренд-менеджер Apothecary Skin Desserts 1.02.2021- 29.04.21
На даній посаді здійснював пошук партнерів та здійснював аналіз ринку косметики, створював акційні пропозиції. За час роботи підписав угоди з 8 новими партнерами та збільшив продажі вдвічі, серед партнерів Glovo, UA Made, роздрібні та онлайн платформи, займався наповненням сайтів та представленням бренду, підписував угоди. Працював у 1C.
Освіта
ЛНУ Ветеринарної медицини та БТ ім. С.З Гжицького факультет Ветеринарної гігієни та екології за спеціальністю «екологія, охорона НПС» бакалавр (диплом з відзнакою) 2015 – 2019
ЛНУ Ветеринарної медицини та БТ ім. С.З Гжицького факультет Економіки та менеджменту за спеціальністю
Сфера обслуговування «Туризм» магістр. (диплом з відзнакою) 2019-2021
Вміння та навички
Володію англійською на рівні Intermediate, впевнений користувач ПК (MS Word,Excel,Internet, 1C) володію здібностями до організації та проведення заходів різного масштабу, а саме конференцій,випускних. Успішно завершив навчання в модельній школі.Ініціативний на кожній роботі пропонував те, що можна вдосконалити чи змінити. Креативний, швидко навчаюся, комунікабельний та часто застосовую контакти та знайомства у роботі, без шкідливих звичок. Активний громадський діяч, займав посаду профорга факультету в університеті, є досвід в організації вечірок та свят. Також брав участь, а згодом і проведенні англійських конференцій з носіями мови.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Менеджер з комунікацій, Event-manager
Львов, Киев, Чернигов

Event-менеджер
30000 грн, Львов, Удаленно

Івент-менеджер
Львов

Event manager
90000 грн, Львов, Киев

Івент-менеджер
Львов

Менеджер з організації заходів
Львов

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: