Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 PRO

Олена

Начальник лабораторії, 30 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
34 года
Город:
Липовец

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник лабораторії

с 06.2021 по 04.2024 (2 года 10 месяцев)
ТОВ "Т. Б. ФРУТ", Липовець (Харчова промисловість)

Проходження сертифікації Halal, Kosher та BRCGS 9. Координація роботи працівників ВТЛ при виконанні лабораторних досліджень і своєчасне оформлення всіх документів про якість продукту згідно нормативної документації, специфікацій та розпоряджень.
Організація та контроль технологічного процесу, виконання стандартів та технічних умов
Контроль ведення кількісно-якісного обліку, згідно чинного законодавства України. Ведення спостереження за станом та роботою контрольно-вимірювальної апаратури, забезпечення своєчасної перевірки.
Планування бюджету лабораторії та контроль його виконання.
Формування потреб на закупівлю: лабораторного обладнання, посуду та реактивів, спецодягу,
Планування кількості досліджень та формування зразків для проведення випробувань на показники безпечності продукту, згідно нормативної документації, специфікацій, внутрішніх та зовнішніх розпоряджень.
Забезпечення наявності усіх необхідних нормативних документів та їх актуалізацію згідно вимог державних стандартів на всі види сировини і методи встановлення їх якості.

Змінний лаборант

с 09.2019 по 10.2019 (1 месяц)
ТОВ "Яблуневий Дар", Липовец (Харчова промисловість)

Відбір проб та підготовка їх до аналізу. Контроль якість сировини та готової продукції. Виконання лабораторних аналізів. Проведення необхідних розрахунків виконаних аналізів. Визначення якісних показників. Ведення відповідної документації. Внесення до бази даних результатів аналізу. Проміжний контроль уварювання.

Лаборант

с 01.2017 по 05.2019 (2 года 4 месяца)
Индик Мазура, Оструда (Харчова промисловість)

Контроль якості обробки н/ф, контроль параметрів зберігання та відвантаження продукції та відповідної документації. Відбір зразків для лабораторних аналізів, контроль документації, участь в аудитах другої та третьої сторони.

Змінний лаборант

с 07.2016 по 12.2016 (5 месяцев)
ТОВ "Яблуневий Дар", Липовец (Харчова промисловість)

Контроль встановленого технологічного режиму на всіх етапах виробництва. Проведення фізико-хімічних досліджень сировини, матеріалів та готової продукції. Своєчасний та правильний відбір зразків готової продукції, сировини та матеріалів. Контроль та підтримка в робочому стані контрольно-вимірювального обладнання. Аналіз та оформлення результатів досліджень у лабораторних журналах. Контроль ваги та якості упакованого продукту.

Бармен-адміністратор

с 04.2011 по 06.2015 (4 года 2 месяца)
ресторан "Імперіал", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація та контроль роботи співробітників, складання графіків роботи, ведення табеля обліку робочого часу. Підготовка ресторану до роботи/закриття ресторану. Контроль за якістю обслуговування. Прийом замовлень у гостей на банкет, організація та проведення. Формування замовлень продукції та контроль поставок. Проведення інвентаризацій та санітарних днів. Вирішення нестандартних та конфліктних ситуацій. Підбір та навчання персоналу. Ведення касової дисципліни.

Офіціант

с 09.2010 по 04.2011 (7 месяцев)
Ресторан "Імперіал", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Приймання замовлення та якісне обслуговування гостей. Сервірування та обслуговування бенкетів. Досконале знання меню, страв та напоїв а також їх поєднання. Забезпечення найвищого рівня сервісу. Підтримка чистоти столиків. Розрахунок гостей. Дотримання норм внутрішнього трудового порядку.

Офіціант

с 03.2008 по 06.2009 (1 год 3 месяца)
ресторан "Максим", Кропивницкий (Готельно-ресторанний бізнес)

Якісне обслуговування гостей. Досконале знання меню, страв та напоїв а також їх поєднання. Забезпечення найвищого рівня сервісу. Підтримка чистоти столиків. Розрахунок гостей. Дотримання норм внутрішнього трудового порядку.

Образование

Харкiвський державний унiверситет харчування та торгiвлi

"Технологiя харчування", Iнженер-технолог, Харків
Высшее, с 2009 по 2012 (3 года)

Кіровоградський комерційний технікум

"Техноголія харчування", Технолог, Кіровоград
Среднее специальное, с 2006 по 2009 (3 года)

Отримала червоний диплом

Знания и навыки

MS Office Пользователь Internet Internet Explorer R-Keeper

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Відповiдальна, комунiкабельна, пунктуальна, компанійська, оптимiстична, доброзичлива, працьовита, активна, не маю шкiдливих звичок.

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: