Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 июня 2023 Файл

Світлана

Еколог

Возраст:
38 лет
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Якимлюк Світлана Юріївна

Україна ● Кропивницький
тел. +38 (***) ***-**-** ● e-mail: ********@ukr.net
Дата народження:**. **. ****

Освіта

2003 – 2008 рр. Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка, м. Полтава.
Факультет: Санітарно-технічний.
Спеціальність: Екологія та охорона навколишнього середовища.
Форма навчання: Очна.
Кваліфікація
Досвід роботи в сфері охорони навколишнього середовища близько 7-ми років.
Досвід роботи

З липня 2008 по березень 2011 року ВАТ «Полтавхіммаш», м. Полтава. Посада інженер з охорони навколишнього середовища.
Посадові обов’язки: організація роботи в сфері охорони навколишнього природного середовища на підприємстві: отримання дозволів на розміщення і лімітів на утворення відходів; отримання дозволів на спецводокористування; отримання дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами; ведення первинної та звітної документації; складання статистичних звітностей; нарахування екологічного податку.

З квітня 2011 по березень 2012 року ТОВ «Завод газорозрядних ламп», м. Полтава. Посада начальник відділу охорони навколишнього середовища.
Посадові обов’язки: розробка та впровадження заходів спрямованих на виконання вимог чинного екологічного законодавства; організація складання та контроль за виконанням поточних і перспективних планів з охорони навколишнього середовища; розробка екологічних стандартів і нормативів та міжнародних стандартів системи менеджменту якості; організація проведення інструментально-лабораторного контролю стічних вод, стаціонарних та пересувних джерел викидів; нагляд за дотримання обов’язкових до виконання приписів.

З грудня 2012 по листопад 2015 року Державна екологічна інспекція у Полтавській області, м. Полтава. Посада державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Полтавської області.
Посадові обов’язки: здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням підприємствами, установами та організаціями вимог природоохоронного законодавства, в тому числі інструментально-лабораторний контроль; підготовка пропозицій та проєктів матеріалів для звернення до суду із позовами щодо обмеження чи зупинення діяльності підприємств і об'єктів; складання протоколів про адміністративні правопорушення; підготовка проєктів претензій про відшкодування шкоди, збитків і втрат заподіяних внаслідок порушення природоохоронного законодавства; розгляд звернень громадян, установ та організацій.

Професійні навички та знання

Впевнений користувач: Windows, офісні додатки Word, Exсel, Power Point.
Спроможність акумулювати інформацію – вибирати з неї найважливішу для даного моменту і на перспективу; використовувати можливості наявної інформаційної мережі, добувати інформацію; вміння враховувати інтереси всіх сторін, що беруть участь в обговоренні.
Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, старанність, ініціативність; наполегливість; маю здібність до швидкого навчання, вміння розподіляти роботу, вміння доводити власну точку зору, здатність концентруватись на деталях.

Похожие кандидаты

Начальник служби охорони праці та екологічної безпеки
Кропивницкий

Эколог
Кропивницкий, Полтава

Еколог
12000 грн, Кропивницкий

Інженер-еколог
20000 грн, Кропивницкий

Інженер-еколог, землевпорядник
10000 грн, Кропивницкий

Еколог
Кропивницкий, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: