Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську

Олена

Завідувач виробництва, відділу

Рассматривает должности: Завідувач виробництва, відділу, Керуючий мережею закладів харчування, Начальник цеху, Керуючий магазином, Територіальний менеджер
Вид занятости: полная
Возраст: 43 года
Город: Белая Церковь
Рассматривает должности:
Завідувач виробництва, відділу, Керуючий мережею закладів харчування, Начальник цеху, Керуючий магазином, Територіальний менеджер
Вид занятости:
полная
Возраст:
43 года
Город:
Белая Церковь

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Завідувач групи виробництва(м'ясні та рибні напівфабрикати)

с 08.2015 по 09.2021 (6 лет 2 месяца)
ТОВ " Аванта" , мережа супермаркетів " ЕКО маркет", м. Біла Церква (Роздрібна торгівля)

Забезпечення виробничого процесу, замовлення продукції , контроль якості сировини та виготовленої продукції, організація проведення лабораторних досліджень якості виготовленої продукції, ведення нормативної документації згідно правил системи НАССР, ведення бухгалтерської документації в програмі 1С, проходження внутрішніх аудиторських перевірок, проведення щомісячних інвентаризацій матеріальних цінностей, табелювання та планування робочого часу працівників.

Завідувач виробництва ( м'ясні напівфабрикати)

с 11.2012 по 07.2015 (2 года 9 месяцев)
ТОВ "Край - 2", м. Біла Церква (Роздрібна торгівля)

Організація виробничого процесу, контроль якості сировини та виготовленої продукції, ведення бухгалтерської документації.

Завідувач виробництва ( м'ясні напівфабрикати) , переведення до ЦО ( центральний офіс)на посаду менеджер з постачання м'ясних напівфабрикатів на всі виробництва мережі супермаркетів " Велика кишеня" м. Києва

с 01.2005 по 07.2010 (5 лет 7 месяцев)
ТОВ " Квіза Трейд", мережа супермаркетів " Велика кишеня", Київ (Роздрібна торгівля)

Забезпечення безперервного виробничого процесу, контроль якості сировини та виготовленої продукції, ведення нормативної та бухгалтерської документації, проходження внутрішніх аудиторських перевірок, проходження щомісячних інвентаризацій матеріальних цінностей, табелювання робочого часу працівників, робота в програмі 1С, робота з постачальниками - планування об'ємів сировини для замовлення на виробництва , пролонгація договорів на постачання.

Образование

Національний університет харчових технологій

Технологія хліба та хлібобулочних виробів, спеціалізація - технологія хліба , хлібобулочних, кондитерських макаронних виробів та харчоконцентратів, Київ
Высшее, с 1999 по 2005 (6 лет)

Технологічні процеси виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів.

Знания и навыки

  • MS Excel
  • MS Word

Знание языков

Немецкий — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: