Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 марта 2024 PRO

Ярослав

Інженер-проєктувальник, 7 000 грн

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
45 лет
Город:
Ровно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Інженер АСУТП

с 03.2007 по 01.2023 (15 лет 10 месяцев)
ЕТЕ, Рівне (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Є

Образование

Харківський національний університет радіоелектроніки

Радіотехніка. Радіоелектронні прилади системи і комплекси., Харків
Высшее, с 2000 по 2005 (5 лет)

Радіоінженер

Знания и навыки

Ремонт електроніки

Дополнительная информация

Досвід роботи:
Автоматизація, модернізація та ремонт промислової електроніки. Електроаудит систем АСУТП на наявність прихованих дефектів та ненормальних режимів роботи, ревізія електронного обладнання-перевірка контактів та ізоляції, контроль температурного режиму тепловізором, вимірювання параметрів, регулювання тощо. Монтаж виробничих ліній різного призначення та виробників, зокрема по виробництву шпону, фанери тощо. Впровадження автоматики управління виробничими процесами. Проектування та виготовлення електричних систем, різного призначення. Енергозберігаючі технології. Вирішення технічних проблем у роботі обладнання, на виробництві.
У роботі застосовується особлива стратегія, спрямовану досягнення високої якості роботи устаткування. Особлива увага приділяється системам дублювання, резервування, безпеки та повного контролю за процесом.
Сфера діяльності:
Виробничі лінії та технологічні установки, верстати - деревообробні, металообробні, фасуючі, дозуючі, екструдери, преса. Парові та твердопаливні котельні підприємств, обладнання текстильної, хімічної та харчової промисловості (переробка молока, овочів, фруктів та сої), гірничо-шахтне обладнання, печі загартування металу, автоматизація КНС та інше.
Розробка нестандартних систем АВР. Переробка електричної частини старого обладнання на сучасну елементну базу з впровадженням програмованих логічних контролерів, частотно-регульованого електроприводу та систем віддаленого доступу.
З 03.2021р. і до 11.2023 інженер з автоматизації в компанії ЕТЕ. Компанія займається розробкою та будівництвом систем очищення стічних вод.
З 10.2016р. по 10.2020 головний енергетик у компанії АЛТЕКО. Компанія займається розробкою альтернативних джерел енергії, будівництвом та експлуатацією твердопаливних котелень великої потужності. Окрім посадових обов'язків займаюся розробкою АСУТП для компанії. Відповідальний за електрогосподарство, 5 група допуску до 1000 і вище.
У вільний час займаюся тим, що вказано у розділі Досвід роботи:
2013-2016рр. Робота за темами, які розписані у розділі Досвід роботи:
2013р. працював головним енергетиком ТОВ "Т-Стиль", колишній "Льонокомбінат". Окрім посадових обов'язків головного енергетика, безпосередньо займався впровадженням, обслуговуванням та ремонтом нових автоматизованих виробничих ліній заводу. Обслуговував мережу високовольтних трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ.
2011-2013р. працював головним енергетиком ТОВ ПТП «Агропереробка». Виробництво молочних продуктів та переробка овочів та фруктів. Обов'язки: експлуатація електрогосподарства, організація, контроль та безпосередня участь у ремонтах обладнання з електромеханічної та електронної частини. Забезпечення безпечних умов праці. При впровадженні у 2013р. на ТОВ ВТП «Агропереробка» інтегрованої системи менеджменту ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 протягом трьох місяців проходив навчання за програмою «Внутрішній аудит систем менеджменту», відповідно до вимог ISO 19011:2011. Також пройшов стажування з проведення внутрішніх аудитів, склав іспит та можу виконувати функції внутрішнього аудитора, або члена групи із забезпечення харчової безпеки заводу, відповідно до вимог ISO 9001:2008, ISO 22000:2005. Маю відповідне посвідчення. Також провів кілька внутрішніх аудитів із проблем: закупівлі молока, управління енергоресурсами підприємства, контроль санітарного стану на молокозаводі, аварійні ситуації.
2010р. ТОВ ДП «Арсенал СТ-6». Старший інженер пульт централізованої охорони. Послуги з встановлення та підключення на ПЦО охоронної сигналізації та відеоспостереження.
2008 – 2010р. Робота з впровадження систем автоматизації на об'єктах у Харкові.
2007 – 2008р. ТОВ «ОДЕК УКРАЇНА». Інженер – електронник. Ремонт та налагодження електроніки, впровадження нових технологічних ліній.
2005 – 2007р. ТОВ "ТК Електробуд". Інженер – конструктор. Бригадир електромонтажного відділу. Займався проектуванням, виготовленням та пуско-налагодженням різного електрощитового обладнання, - шаф керування освітленням, вентиляцією, водопостачанням тощо.
2000 – 2005р. Харківський Національний Університет Радіоелектроніки Факультет – Радіотехнічний. Спеціальність – Радіоелектронні Прилади Системи та Комплекси. Денне відділення.
Про себе:
Вік-45 років, одружений, двоє дітей. Без В/П. Права водія кат. "В". Готовий до нетривалих відряджень.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: