Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Віталіна

Технік-технолог, лаборант харчової промисловості

Возраст:
42 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Кручик Віталіна Анатоліївна
Викладач, завідувач лабораторії
Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.
Вік:38 років
Місто:Київ
Контактна інформація
Адреса:Проспект Корольова 8
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Ел. пошта:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи

з 10.2015 по 31.08.2021 (5 років 10 місяців)
Майстер виробничого навчання (кафедра харчових технологій).
Київський кооперативний інститут бізнесу і права
Викладання та проведення кулінарної та кондитерської майстерності.
Участь у спеціалізованих виставках

Викладач. ККІБП (кафедра харчових технологій).
Викладання спеціальних дисциплін.
Участь у спеціалізованих виставках

Завідувач навчальної науково-дослідної лабораторії кафедри харчових технологій. ККІБП (кафедра харчових технологій).
Підготовка лабораторії до проведення лабораторних робіт: реактиви, посуд, тощо..
Матеріальна відповідальність,
Супровід проведення лабораторних робіт,
Проведення лабораторних робіт,
Забезпечення лабораторії реактивами та обладнанням,
Участь у наукових та магістерських роботах.
Участь у спеціалізованих виставках

2006р Менеджер з інформації. «Київ ІнФорма.»
Забезпечення діяльності офісу,
Допомога керівнику ,
Перенаправлення та реєстрація вхідних дзвінків,
Участь у спеціалізованих виставках

з 18.06.2003р. по 25.04.2005р Продавець, кафе-бару. «Чернівці споживче товариство.»
Роздрібна торгівля,
Виготовлення кулінарних виробів,
Виготовлення та реалізація продукції бару,
Обслуговування відвідувачів закладу,
Підтримування закладу у належному стані.

Освіта
1997-2001рр. Середня- спеціальна. Могилів-Подільський технологічний технікум. Технологія переробки і зберігання зерна.
2006-2010рр. Вища. Національний Університет харчових технологій. м.Київ. Технологія бродильних І хлібопекарських виробництв.

Додаткова освіта
курси водіння автомобіля, кат.В (2012)
курси підвищення кваліфікації (2019) Інститут післядипломної освіти НУХТ за програмою для начальників цехів, змін та технологічних служб підприємств харчової промисловості із спеціальності «Харчові технології»
курси підвищення кваліфікації (2020) Міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації та передпідготовки спеціалістів за акредитаційною спеціальністю 241»Готельно-ресторанна справа»
Знання мов
Українська, російська – вільно,
англійська – початковий рівень,
польська ─ початковий рівень.
Додаткова інформація

Навики роботи з компютером,ПО: Word, Excel, інтернет- користувач

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: