Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 ноября 2021 Файл

Наталія

Бухгалтер

Возраст:
30 лет
Город проживания:
Васильков
Готов работать:
Васильков, Калиновка (Фастовский р-н), Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Науменко Наталія Володимирівна
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Особисті дані:
Дата народження: 08.05.1994.
Місце проживання: Васильківський р-н.
Сімейний стан: Одружена, маю двох діток.
Освіта: Вища, закінчила в 2016році НУБіП України «облік і аудит»
Досвід роботи:
З липня 2012р. по лютий 2013р. працювала на посаді бухгалтера в будівельній компанії.
З квітня 2013р. по травень 2014р. працювала на посаді бухгалтера в торговій компанії.
З 2013р по 2015р. паралельно з основною роботою працювала єдиним бухгалтером, вела вдома ТОВ на єдиному податку (надання інтернет послуг).
З травня 2014р. по листопад 2016р. працювала помічником головного бухгалтера на лісопильному підприємстві, звідти пішла в декрет. Ведення ТОВ та 10 ФОПів 2групи одночасно.
З грудня 2019р. по січень 2021р. працювала головним бухгалтером на торгівельно-виробничому підприємстві, а саме роздрібна торгівля, в основному по РЦ різних супермаркетів (Сільпо, Новус, Фора, Ашан, Велика Кишеня), а також обсмаження горіхів та фасування сухофруктів.
Під час декрету працювала бухгалтером на віддаленому доступі по веденню ФОП 2 та 3 група, 5 ФОПів одночасно, а також ТОВ на єдиному податку.
Вміння:
Зняння основ бухгалтерського обліку.
Досвід відкриття ФОП з подальшим веденням та його закриття (як особисте подання документів так і онлайн, а також внесення будьяких змін).
Досвід заповнення заяв, складання протоколів, наказів при реєстрації нового ТОВ. Ведення ТОВ з початку його реєстрації, віркриття рахунків в банках, електронні ключі.
Робота з первинними документами постачальників (рах. 631)- прибуткові накладні, акти виконаних робіт, податкові накладні, акти звірки.
Робота з первинними документами покупців (рах. 361) – видаткові накладні, податкові накладні, реєстрація податкових накладних.
Банківські документи - робота з клієнт-банком (оплата рахунків, створення зп відомості, виплата зп на картки працівників, сплата податків)
Касові документи – ПКО, ВКО, оформлення авансових звітів.
Прийняття та звільнення працівників, подача зіту про прийняття працівника на роботу
Заповнення табеля робочого часу, Нарахування з/п, нарахування відпускних, виплата зп. Досвід роботи з нарахування офіційної зп 20 працівників, неофіційної 50 працівників одночасно.
Ведення виробництва в 1С: калькуляції, звіт за зміну, списання товару, інвентаризація товару та пакувальних матеріалів.
Обчислення собівартості, допомога керівнику у її зменшенні та вигоді для фірми.
Підготовка зразків товару для здачі їх на аналіз
Вирішення форс-мажорних обставин, контроль та перевірка правильності складання товару під вимоги супермаркетів, роздрукування та розробка етикеток в програмі для друку етикеток BarTender UltraLite.
Приймала участь у розробці макетів для пакування ВТМ(власна торгова марка).
Ведення ТТН, списання палива.
Звітність: ЄСВ, ПДФО, 1-ДФ раніше окремі звіти зараз об’єднаний, ЄП, внутрішня звітність керівнику. Відправка звітів в електронному вигляді.
Реєстрація податкових накладних, звіт ПДВ нову форму не здавала.

Відмінні знання 1С.Бухгалтерія: 7.7, 8.2, 8.3, УТП, BAS; М.e.doc; Microsoft Office (Excel, Word). Программи для обміну даними EDIN, Comarch EDI Web та інші платформи по запиту супермаркетів. Єдиний кабінет платника.
Якщо в ході роботи зустрічається те що не знаю як зробити для мене не проблема, знаю швидко де знайти або в кого запитати) Адже знати все не можливо
Особисті якості:
Енергійна, врівноважена, ініціативна, з почуттям гумору, комунікабельна, працелюбна, добросовісна, наполеглива, аналітичне мислення, з великим бажанням легко та швидко навчаюсь новому.

Похожие кандидаты

Бухгалтер
Киев

Бухгалтер
30000 грн, Киев, Удаленно

Бухгалтер
Киев

Бухгалтер
Киев

Бухгалтер
Киев, Удаленно

Бухгалтер
Киев, Бровары, Удаленно

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: