Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 января 2023 PRO

Ольга

Економіст

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Дружковка
Готов работать:
Дружковка, Краматорск

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Економіст

с 01.2014 по 09.2021 (7 лет 8 месяцев)
Комунальне підрпиємство "Комсервіс" Дружківської міської ради, М. ДРУЖКІВКА (Послуги для населення та бізнесу)

Складання фінансово-господарських планів, складання звітності щодо фінансово-господарської діяльності підприємства. Забезпечення збирання та узагальнення інформації щодо обсягів виконаних робіт, їх вартості. Зання житлово-комунального законодавства та застосування у роботі. Ведення побудинкового обліку доходів та витрат. Розрахунок чисельності працівників, участь у складанні штатного розпису, колективного договору, розробка положень з преміювання. Розрахунок тарифів на послуги з утримання будинків. Забезпечення економічного обгрунтування тарифу відповідно до діючих нормативно-правових актів та контроль фінансової стабільності підприємства та відповідності фактичних витрат плановим показникам, передбаченим у тарифі. Робота з договорами: - договора з співвласниками будинків, контроль строків договорів, забезпечення складання додатків до договорів щодо кошторису вартості послуг, узагальнення інформації про укладені договори та забезпечення її оприлюдення; - договора на отримання послуг підрядних організацій, придбання матеріалів,тощо. Зання Закону "Про публічні закупівлі", участь у складанні тендерної документації для розміщення у PROZORRO, участь у складані річного плану закупівель у т.ч. із використанням бюджетних коштів. Складання доповідей, звітів, презентацій щодо роботи підприємства та перспективних планів розвитку.

Головний економіст

с 07.1996 по 12.2013 (17 лет 5 месяцев)
ТОВ "Промислове житлово-ремонтне підприємство", М. ДРУЖКІВКА (Послуги для населення та бізнесу)

Складання фінансово-господарських планів, складання поточної звітності, складання штатного розкладу, положень з оплати праці, робота з договорами, розрахунки ФОТ і чисельності працівників, розробка тарифів з утримання житлових будинків, складання калькуляцій, узагальнення данних та ії обробка, ведення побудинкового обліку витрат, надання відповідей на звернення громадян щодо надання житлово-комунальних послуг та розрахунку тарифів на послуги з утримання житлових будинків, сукладання доповідей та звітів для місцевих органів влади, ЗМІ щодо роботи підприємства.

Образование

Інститут управління бізнесу і права

Маркетинг, Слов'янськ
Высшее, с 1992 по 1996 (4 года)

Донецький технікум промислової автоматики

Електронно-обчислювальна техніка. Технік-електронік, Донецьк
Среднее специальное, с 1989 по 1993 (4 года)

Знания и навыки

MS Excel MS PowerPoint Проведення презентацій Надання відповідей на звернення громадян стосовно надання ЖКП Аналіз, документі на відповідність вимогам житлового законодавст Складання доповідей, презентацій

Знание языков

Украинский — свободно

Рекомендации

  • Бузова Ганна Олегівна

    Бузова Ганна Олегівна

    Заступник міського голови ( м. Дружківка), Дружківська міська рада

    Контактные данные скрыты
  • Гейченко Віктор Олександрович

    Гейченко Віктор Олександрович

    Начальник управління житлово-комунального господарства, Дружківська міська рада

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Володію знаннями в галузі житлово-комунального законодавства.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: