Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 21 апреля 2024 PRO

Оксана

Редактор, коректор, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Редактор

с 10.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
ХНУМ імені І.П. Котляревського, Харків (Освіта, наука)

Редагування, коректура, підготовка звітності. Робота переважно за комп'ютером

Начальник редакційно-видавничого відділу

с 02.2014 по 12.2021 (7 лет 10 месяцев)
ХНАУ ім. В. В. Докучаєва, Харків (Освіта, наука)

З 2007 року працювала в Харківському національному аграрному університеті, спочатку редактором, потім керівником редакційно-видавничого відділу. Як редактор виконувала такі посадові обов’язки: редагування та коректура навчальної, методичної і наукової літератури, зокрема пошук і виправлення орфографічних, пунктуаційних, граматичних, змістових, лексичних, фактичних помилок; оформлення видань (титульна сторінка, зворот титулки, остання сторінка з вихідними даними, зміст, заголовки, структура тощо); перевірка відповідності між змістом і складовими частинами роботи, а також послідовності викладення матеріалу; перевірка наявності в роботі усіх складових частин і правильності їх розмежування; визначення смислового зв’язку між частинами, їх логічної завершеності; правильне оформлення таблиць, рисунків, додатків, визначення доцільності їх використання; виділення за допомогою різних шрифтів основних термінів, перевірка правильності їх написання; перевірка скорочень, фактичного матеріалу, власних назв відповідно до правопису та ДСТУ; виправлення стилістичних помилок; використання в роботі словників, інтернет-ресурсів, довідників тощо; редагування різних документів. Працюючи у відділі, добре оволоділа навичками роботи редактора та коректора. На посаді начальника редакційно-видавничого відділу (з 2014року) обов‘язків додалося. Це передусім організація роботи відділу, розподіл завдань, навчання молодих фахівців, перевірка робіт після редакторів і коректора, підготовка і ведення документації, у тому числі в електронному вигляді (положень, посадових інструкцій, звітів і планів видань та ін.), консультування авторів та робота з різними підрозділами університету.

Учитель української мови та літератури, історії

с 11.2002 по 11.2006 (4 года)
Киселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Первомайський район, Харківська область, Киселі (Освіта, наука)

Викладала українську мову, літературу, історію. Добре опанувала методику викладання цих дисциплін, а передусім - мови, бо це мій улюблений предмет. Деякий час викладала також німецька мову. Займалася виховною роботою, була класним керівником. Намагалася знайти підхід до кожного учня, організовувала з колегами і дітьми різні заходи, готувала учнів до олімпіад. Один з моїх учнів став переможцем районної олімпіади з історії у 2003 році. Маю грамоту районного відділу освіти за якісну підготовку школярів до олімпіади.

Учитель історії

с 09.1997 по 10.2002 (5 лет 1 месяц)
ЗОШ І-ІІІ ступенів номер 6 , м. Первомайський Харківської області, Первомайський (Освіта, наука)

Викладала історію, українську мову і літературу. Опановувала методику викладання, багато читала, вивчала, самовдосконалювалася, переймала досвід старших колег. Училася шукати спільну мову з дітьми різного віку, намагалася завжди знаходити компроміси. Прагнула не просто давати дітям знання, а зацікавлювати їх у різні способи.

Учитель історії

с 09.1996 по 06.1997 (9 месяцев)
Киселівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Первомайський район, Харківська область, Киселі (Освіта, наука)

Викладала історію в старших класах. Поєднувала роботу з навчанням в університеті. Починати працювати було нелегко: не було ще значного досвіду, крім практики, та й учні були майже мої ровесники. Доводилося дуже багато читати, учитися самій, щоб учням було цікаво. Насправді спільну мову зі школярами знайшли швидко, постійно відчувала повагу і підтримку з їхнього боку. Крім того, переймала досвід колег.

Образование

ХДПУ ім. Г. С. Сковороди

Факультет української мови і літ., спеціальність - українська мова і літ., історія, Харків
Высшее, с 1992 по 1997 (5 лет)

Закінчила університет із червоним дипломом

Дополнительное образование и сертификаты

ЄШКО, німецька мова, початковий рівень

1998 рік, 12 місяців

Знания и навыки

MS Office Якісне редагування та коректура матеріалу різного характеру Оформлення видань Оформлення літератури згідно з ДСТУ Ведення документації та облік Підбір і навчання персоналу Робота в режимі багатофункціональності

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

Маю великий досвід роботи за фахом, постійно самовдосконалююся. Вимоглива, відповідальна, старанна, уважна, охайна, комунікабельна. Умію і люблю працювати з авторами. Маю організаторські здібності. Гнучка у вирішенні питань. Умію працювати в команді. Завдяки роботі у школі швидко опанувала професію редактора. Читаю і друковані матеріали, й електронні варіанти. У зв‘язку з реорганізацією нашого університету і скороченням редакційно-видавничого відділу сподіваюся знайти роботу за фахом.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: