Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2023

Рустам

Graphic Designer, 14 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
20 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон, адрес и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Графічний дизайнер

с 01.2021 по 05.2022 (1 год 4 месяца)
Freelance, Дистанційно (Дизайн)

Обов'язки нараховують доволі велике охоплення напрямку графічного дизайну: UiUx design, Product design, Identity design, Brand design і так далі. Також варто відмітити мою особливу увагу до поваги дедлайнів.

Образование

It.STEP

Графічний дизайнер, Львів
Высшее, с 2019 по 2021 (2 года)

Знания и навыки

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Figma Adobe InDesign Adobe After Effects Користувач ПК Adobe Premiere Pro Малювання UX-дизайн Autodesk Maya Adobe Розробка фірмового стилю Типографіка UI Бренд дизайн Дизайн интер'єра Знання історії мистецтва Вміння гуглити

Знание языков

  • Английский — выше среднего
  • Русский — свободно
  • Украинский — свободно

Дополнительная информация

Дизайнер-новачок з маленьким стажем більше одного року в індустрії дизайну в напрямку фрілансу. Бренд дизайн, графічний дизайн, Ui\Ux дизайн - це до мене) Я вже можу похвалитися такими якостями як: запал до роботи, компанійськість, непробивний настрій та перфекціонізм до мозку кісток. Поки не будуть задоволені, я не заспокоюся. Я - людина, яка віддаватиме якщо не все, то більший час роботі, якщо коротко, трудоголік).

Так само брав активну участь у ребрендингу одного з туристичних шляхів у районі Підзамче, а там дедлайни були ого-го, а компанія одна з найактивніших у моєму житті.

Потфоліо можете глянути по напрямку: https://www.behance.net/coofmysu

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: