Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 апреля 2024 PRO

Mira

Дизайнер інтер'єрів, меблів, плитки та сантехніки, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
27 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, адрес, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Дизайнер - кресляр

с 01.2024 по наст. время (3 месяца)
Кронс, Львів (Дизайн)

Корекція та дизайн корпусних та каркасних меблів в Skech Up

Дизайнер

с 05.2020 по наст. время (3 года 11 месяцев)
Кераміка, Львів (Дизайн)

Обов'язки: заміри об'єктів, їх побудова в програмі ViSoft, розробка дизайну та розгортки розміщення плитки для майстрів, прорахунок кількостей. Розробка також поліграфічної продукції. Регулярний ремонт принтера:)

Дизайнер/Продавець-консультант відділу шпалер

с 05.2017 по 01.2020 (2 года 8 месяцев)
Лео Кераміка, Львів (Дизайн)

Період травень 2017 — вересень 2018 робота на посаді "Продавець консультант відділу декору". Обов'язки: заміри об'єктів, продаж та прорахунок вартості всіх видів шпалер, декоративної штукатурки та поліуретанових виробів.
У період вересень 2018 — січень 2020 робота на посаді "Дизайнер" Обов'язки: Заміри об'єктів або побудова приміщень згідно поданих розмірів в програмi CAD decor та створення індивідуального дизайну сан-вузлів, підлог, кухонних фартухів і т. п. (консультація клієнтів щодо розташування сан-техніки, створення декількох варіантів розміщення плитки, консультація по технічних моментах).

Продавець-консультант відділу шпалер

с 11.2016 по 03.2017 (4 месяца)
Ваш Інтер'єр, Львів (Дизайн)

Обов'язки: заміри об'єктів, підбір, прорахунок вартості, консультації по шпалерах, поліуретанових виробах та декоративній штукатурці.

Акторка, художник-оформлювач

с 05.2016 по 09.2016 (4 месяца)
Insomnia, Львів (ЗМІ, медіа)

Акторка гри, брала участь в оформленні та розписі приміщень Інсомнії та тематичного одноіменного бару, створенні декорацій, бодіарту для промоултерів.

Менеджер з продажу натяжних стель

с 02.2016 по 04.2016 (2 месяца)
"Гарпун" натяжні стелі, Львів (Дизайн)

Продаж, консультації, підбір матеріалів та прорахунок вартості.

Образование

ВСП ТК Львівська Політехніка

Дизайн, Художник-дизайнер, Львів
Среднее специальное, с 2011 по 2015 (4 года)

Дополнительное образование и сертификаты

Lemberg Academy курс по програмі ZBrush

2019р 2 місяці

SkillUp курс по фотошопу та 2d арту

2016р 3 місяці

"SellClones" Ефективні переговори при активних продажах у роздрібній торгівлі

2018 рік січень

Знания и навыки

Adobe Photoshop ArchiCAD Adobe Lightroom ZBrush PRO100 3D-Coat ViSoft CAD Decor Креативність SketchUp

Дополнительная информация

Привіт! Я Галина, шукаю роботу в сфері "Дизайну" у творчому та позитивному колективі професіоналів свого діла! Маю величезне бажання розвиватись професійно. З власної сторони маю великий досвід у консультуванні по оздоблювальних матеріалах та дизайні, також грамотної подачі інформації клієнтам. Підборі стилістики, кольору, матеріалів, проведення замірів на забудовах. Добре розбираюсь у стилях, сучасних трендах, також прекрасно орієнтуюсь у актуальних на сьоднішній час матеріалах, як оздоблювальних так і складових елементів корпусних та каркасних меблів (плитні матеріали, фурнітура, матеріали стільниць та інших елементів, різновидах фасадів і т.п.), маю досвід грамотного підбору плитки, декоративної штукатурки, шпалер та їх прорахунку і візуалізації для клієнта, і звичайно ж прекрасно дружу з аргономікою.

Серед основних моїх рис наполегливість, прискіпливість до деталей, сконцентрованість на рішенні задач, вміння творчо підійти до їх рішення, вміння швидко навчатись, сприймати та відтворювати нову інформацію, маю присутні лідерські якості, вмію "витягувати" з клієнта інформацію та на її основі швидко генерувати безліч цікавих ідей. Придумую також незвичні ідеї з розрахунком на можливість їх реалізації, маю дуже розвинену фантазію та творчу уяву.

Буду рада працювати та розвиватись у творчому, веселому та професійному колективі знавців своєї справи! Розгляну всі пропозиції у сфері дизайну та меблевої індустрії. Швидко вчусь тож з легкістю готова засвоїти нову програму при такій необхідності.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: