Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 декабря 2016

Алексей

Главный инженер, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
63 года
Город проживания:
Черновцы
Готов работать:
Другие страны, Киев, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон, эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Ачальник инженерно-авиационной службы

с 08.1986 по 03.1994 (7 лет 7 месяцев)
Авиация ВМФ СССР, ВВС Украины (Обслуживание и ремонт боевых самолетов и их двигателей)

Подготовка самолетов к полдетам, ремонт и обслуживание. Неоднократно признавался лучшим спецалистом частей и соединений по специальности. Принимал участие в разработке експлуатационно-методических рекомендачий, рекламационной работе. За четыре года прошел путь от техника самолета до заместителя командира эскадрилии по инженерно-авиационной службе - начальника инженерно-авиационной службы авиаэскадрилии. К сожалению карьера поламалась в связи с расформированием части и распадом СССР.

Дополнительная информация

Микуляк Олексій Олегович

РЕЗЮМЕ


Дата народження: 02 січня 1961 року.


Наявні знання та досвід роботи дозволяють мені успішно вирішувати різноманітні питання, які стосуються організації діяльності і управління діяльністю підприємства або його структурного підрозділу.
Я маю добру інженерно-технічну, економічну підготовку та досвід роботи у пов'язаних з цим сферах діяльності. Я володію досвідом і навичками з управління колективами до 150 чоловік. Я добре володію комп'ютером, офісною технікою. Маю посвідчення водія категорій В і С.
Я маю розвинене логічне мислення та розвинені аналітичні здібності, швидко навчаюсь і добре засвоюю нові знання і навички, майже завжди налагоджую добрі стосунки з людьми, але не відношу себе до гіперкомунікабельних людей. Я розуміюся на техніці, економіці і фінансах підприємства, постійно прагну до вдосконалення своїх знань і навичок в роботі.

Освіта:
Період навчанняНавчальний закладСпеціальністьФах
1981 - 1986Ризьке вище військове авіаційне інженерне училищеІнженер-механікЕксплуатація і ремонт літаків та авіаційних двигунів
1993 - 1995Чернівецький факультет післядипломної освіти Київського торгово-економічного університетуЕкономістМенеджмент у невиробничій сфері

Службова і трудова діяльність (основні віхи).
ПеріодМісце служби (роботи)Посада
1986-1993ВПС ВФМІнженерно технічні посади пов'язані з забезпеченням підготовки та проведенням польотів у т.ч. керівні.
1993-1994ВПС УкраїниСтарший авіаційний технік
1994-2001ВПС УкраїниНачальник фінансової служби військових частин
2001-2003ТОВ "Амперсанд"Комерційний директор
2003ТОВ "Амперсанд"Керівник проекту "Буковинська бізнес-довідка 0-68"
2003-2005ТОВ "Ріпреса"Консультант з фінансового та бізнес - плануванння
2005-2006Регіональний фонд підтримки підприємництва у Чернівецькій областіКонсультант з питань фінансово-економічного аналізу та бізнес-планування. Заступник голови Фонду з питань фінансово-економічного аналізу та бізнес-планування.
2006-2007Юридична фірма "Ткач і Ко" (на умовах співпраці)Консультант з питань організації підприємництва, бізнес-планування та управління.
2007-2009Чернівецьке міське комунальне підприємство "Проектний інститут місто проект"Директор підприємства. Особисто вирішував питання заснування і організації підприємства.
2009-до теперФірма "Альбатрос С"Консультант з питань управління, фінансово-економічного планування, бюджетування, аналізу і фінансового контролю



Мої контакти:
Мобільний телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: