Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2023 PRO

Андрій

Помощник руководителя

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
47 лет
Город:
Винница

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Спеціаліст ТРО

с 12.2019 по 01.2023 (3 года 1 месяц)
ТОВ "Вінницька дистрибуційна компанія". (Чернігівське пиво, СанІнБев), Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Здійснення перевірки обладнання торгово-розливного обладнання.
Досягнення: перевірка наявності та працездатності обладнання торгово-розливного обладнання та тари (кеги та балони СО2).

торговий представник

с 11.2018 по 11.2019 (1 год)
ТОВ "Бар-Ком". (Бон-Буасон + Ай-Петрі + Блек-Джек і т.п.), Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Здійснення консультації клієнтів по продукції та послугам компанії; робота з клієнтською базою; пошук нових клієнтів (презентація товарів та послуг, укладання договорів).
Досягнення: Збільшення клієнтської бази.

торговий представник

с 07.2016 по 10.2018 (2 года 3 месяца)
ТОВ "Вінницька дистрибуційна компанія"., Винница (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Здійснення консультації клієнтів по продукції та послугам компанії; робота з клієнтською базою; пошук нових клієнтів (презентація товарів та послуг, укладання договорів).
Досягнення: Збільшення клієнтської бази.

Діловод-розподільник (товарознавець) дитячого кафе "Дастоша".

с 10.2014 по 07.2016 (1 год 9 месяцев)
Дитяче ігрове кафе "Дастоша"., Винница (Харчування та розважання для діток.)

Здійснення правильної закупівлі і використання сировини, закупівля інвентарю, проведення та аналіз інвентаризації кухонного інвентарю та обладнання, інвентаря залу та тех.-хоз.інвентарю, занесення даних в таблиці, подача інформації на контроль, складання встановленої документації, облік товарно-матеріальних цінностей та інше. Складання заказів та контроль закупівель канц. та хоз. товарів. Контроль проходження всіх підлеглих закладу санітарних мед.оглядів. Ведення та актуалізація анкетних даних співробітників. Дотримання інструкції з охорони праці, протипожежної безпеки і виробничої санітарії
Досягнення: Оптимізація та здешевлення закупівель, контроль підлеглих, допомога керуючому дитячого кафе для оптимізації та покращення роботи дитячого кафе.

Начальник розрахункової групи та фінансовий менеджер.

с 12.2002 по 10.2014 (11 лет 10 месяцев)
СУРП ПрАТ «КМТ» (Інвестиційно-промислова група «КМТ»), Винница (Багатопрофільний холдинг: машинобудування, хімічна промисловість, будівництво, експлуатація будівель та споруд)

Здійснення фінансових розрахунків з контрагентами фірми. Організація роботи з банками (відкриття та ведення рахунків в банках, отримання кредитів та депозитів в банках), валютні операції.
Досягнення: Оптимізація та пришвидшення проведення розрахунків з постачальниками. Зменшення витрат на розрахунково-касове обслуговування в банках. Обслуговування кредитів в банках. Розрахунки з нерезидентами у валюті.

Старший водій-електрик відділення світлотехнічного забезпечення групи електротехнічних засобів радіотехнічного центру.

с 05.2001 по 12.2002 (1 год 7 месяцев)
Контрактна служба у в/ч А3848 (аеродром Гавришівка, батальйон зв’язку), Винница (Контрактна служба у в/ч А3848 (аеродром Гавришівка, батальйон зв’язку))

Посада: старший водій-електрик відділення світлотехнічного забезпечення групи електротехнічних засобів радіотехнічного центру.

Образование

ВДТУ

РадіоАпаратоБудування, Винница
Высшее, с 1994 по 1999 (5 лет)

Вища. В 1999 році закінчив Вінницький державний технічний університет факультету радіоапаратобудування з спеціальності «конструктор ЕОМ».

Знания и навыки

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Office MS PowerPoint MS Outlook Email Internet Explorer Робота з оргтехнікою Adobe Photoshop MS Access Mozilla Firefox Outlook Express Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з факсом Водійські права кат. B Google Chrome Графічні редактори 1С:Бухгалтерія ABBYY FineReader Клієнт-Банк Бухгалтерський облік Ведення документації Google Pinnacle Studio Графічний дизайн Банківська справа Express Приват24 1С:Бухгалтерія: документи розрахункової групи Робота з системами Клієнт-Банк

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Дополнительная информация

Комунікабельність, стресостійкість, цілеспрямованість, відповідальність, пунктуальність, вміння працювати з людьми, направляти зусилля колективу на виконання задач, поставлених керівником.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: